Helena Katić: U potrazi za zdravljem i ljepotom, priroda je naš najveći saveznik

Prirodna ljepota i zdravlje: priča o brendu “JOPI”

Helena Katić, osnivačica brenda “JOPI”, svoju ljubav prema prirodi pretvorila je u inspiraciju za stvaranje prirodne kozmetike i ljekovitih čajeva. Sa sjedištem u Hercegovini, ova mlada poduzetnica istražuje bogatstvo lokalnog ljekovitog bilja kako bi stvorila proizvode koji njeguju tijelo i um. U ovom intervjuu, Helena otkriva svoju viziju, izazove s kojima se suočava kao poduzetnica i savjete za buduće žene u zdravstvenoj industriji.

U srcu Hercegovine, okružena bogatstvom prirode, Helena Katić je pronašla svoju inspiraciju i poziv. Rodila se s željom da stvara, voli prirodu i vjeruje u njenu moć da nam pruži najpotrebnije sastojke za zdravlje i ljepotu. Njena strast prema ljekovitom bilju i prirodnoj kozmetici rođena je iz djetinjstva provedenog na selu, okružena divnim djedovima i bakama koji su je naučili tajnama biljnog svijeta. Kombinirajući tradiciju, ljubav prema prirodi i želju za stvaranjem nečeg jedinstvenog, Helena je osnovala brend “JOPI”. Ime brenda odražava poštovanje prema njenim voljenim djedovima i bakama – Frani, Kati i Nedjeljku, čiji su je običaji i korištenje biljnih čajeva svakodnevno inspirirali.

Hercegovina, prirodna oaza samoniklog ljekovitog bilja, postala je neiscrpan izvor za “JOPI”. Kvaliteta biljaka koje rastu pod blagoslovom sunčanih dana i bogatog podneblja postala je osnova za proizvode visoke vrijednosti. Maslina, smokva, badem, kadulja, menta i vrijesak samo su neka od čudesnih biljnih vrsta koje se koriste u njihovim proizvodima. Ono što izdvaja “JOPI” od drugih proizvođača je posvećenost kvaliteti i tradiciji. Njihova proizvodnja bazira se isključivo na hercegovačkom bilju, a manufakturni pristup omogućava im održavanje visokih standarda. Kreme za bebe s uljem masline i badema te balzami s kaduljom ili nevenom samo su neki od proizvoda koji odražavaju njihovu predanost prirodi i kvaliteti.

Helena nije samo poslovna žena, već i majka dječaka, čija je uloga uvijek na vrhu prioriteta. Svoj životni raspored usklađuje s ljubavlju i pažnjom prema djetetu, pružajući mu sigurnost i podršku. Iako izazovno, usklađuje majčinstvo s poslom, ističući da je ljubav i sreća koju donosi majčinstvo najveća nagrada. Rad u farmaceutskoj kompaniji dodatno je obogatio Helenino iskustvo i znanje. Dinamično okruženje, timski rad i mogućnost konstantnog učenja donijeli su joj dodatnu motivaciju i vještine potrebne za vođenje vlastitog posla. Kao mlada poduzetnica, Helena se suočava s brojnim izazovima. No, ističe važnost samopouzdanja i prihvaćanje problema kao izazova za rast. Svaki pad donosi nova iskustva i jača je za buduće izazove.

U budućnosti, Helena se nada širenju prepoznatljivosti brenda “JOPI” na tržištu, zadržavajući fokus na kvaliteti i zdravlju. Njena vizija uključuje promociju ljekovitog bilja kao kulturnog i turističkog doživljaja hercegovačkog kraja.

Za mlade žene koje sanjaju o pokretanju vlastitog posla u zdravstvenoj industriji, Helena ima jednostavan savjet:“ vjerujte u sebe, budite uporne i neka vas ljubav prema onome što radite vodi ka uspjehu. Tržište je neistraženo, a svako mjesto čeka svoj put. Iskoristite svoje resurse, gradite kontakte i nikada ne prestajte učiti.“

Priča o “JOPI” i Heleni Katić nije samo priča o poslovanju, već o ljubavi prema prirodi, porodic i vjeri u snagu vlastitih snova. U srcu Hercegovine, ova priča nastavlja nadahnjivati i širiti ljepotu prirode i zdravlja.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave