Frescopad hladni gel dio je svake kućne apoteke

Idealni proizvod za trudnice i djecu.

Ako ste mama ili trudnica sigurno ste se do sada susreli sa pitanjem glavobolje, povišene temperature kod mališana uzrokovane prehladama, virozama i  vakcinacije. Znate kako to djeluje iscrpljujuće i na vas i na vaše mališane. No, ne brinite. Mi imamo rješenje. Frescopad hladni gel vaš je spas i vaša prva pomoć u borbi protiv povišene temperature, migrene ili nelagode nakon vakcinacije. Frescopad je važan saveznik u olakšanju ovih simptoma i kao takav savršeno je sredstvo koje jednostavno morate imati pri ruci.

Ovaj hladni gel nudi osvježenje koje traje i do osam sati, omogućujući vam da se brzo vratite svojim svakodnevnim obavezama bez nepotrebne nelagode. Svojim prirodnim hlađenjem, pruža olakšanje od povišene tjelesne temperature, migrene, zubobolje, što ga čini neizostavnim proizvodom svake kućne apoteke.

Posebno je važno istaći da je Frescopad idealan i za trudnice, te malu djecu, a nije isključeno da ga i očevi ne mogu koristiti. Njegova nježna formula i sigurna primjena čine ga pouzdanim izborom za cijelu porodicu. Nakon vakcinacije, kada se mogu javiti nuspojave poput povišene temperature ili lokalne nelagode, Frescopad pruža olakšanje bez rizika od pothlađivanja.

Jednostavno se stavlja i nježno prianja na čelo ili bilo koje pogođeno područje tijela, pružajući osvježenje koje je potrebno u trenucima neugode. Tanak je i lagan, omogućujući vam da ga nosite bilo gdje i bilo kada, što je posebno korisno kada su u pitanju mala djeca koja su najčešće u pokretu.

Njegov primamljiv miris mente dodatno doprinosi osjećaju ugode i svježine prilikom upotrebe, pružajući vam dodatni osjećaj olakšanja. Bez obzira jeste li mama koja se brine za svoje najmlađe ili trudnica koja želi osigurati sigurnost za sebe i svoje dijete ili osoba koja se često bori s migrenama, Frescopad hladni gel oblog postaje vaš pouzdani suputnik u olakšanju nelagode koje su uzrokovane bolom.

Odličan su izbor kod niza tegoba poput:

  • temperature kod beba, djece i odraslih
  • nakon cijepljenja beba, djece i odraslih
  • glavobolje
  • zubobolje
  • ozljeda

Hladni gel oblog koji odmah daje učinak hlađenja koji traje i do 8 sati. Dolazi u vakum pakiranju koje čuva njegovu svježinu. Lako se stavlja i meko prianja na čelo ili bilo koje pogođeno područje tijela. Ne dovodi do pothlađivanja, jer hladi samo onoliko koliko koža grije. Pogodan je za bebe, djecu i odrasle.

Dostupno u apotekama širom BiH.

Uvoznik za BIH: Coral Pharm d.o.o.

Stjepana Radića 38, Posušje, BIH

Tel.: +387 39 682-092

Promotivni članak

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave