Follisan sprečava pretjerano opadanje kose i stimuliše rast nove, regeneriše oštećenu kosu, otklanja perut i reguliše pojačano mašćenje kose

Opadanje i mašćenje kose samo su neki od problema koji mogu biti uslovljeni nasljednim faktorom, hormonskim promjenama, nepravilnom ishranom, bolestima ili stresom. Na neke od njih ne možemo uticati, ali adekvatna njega nam u značajnoj mjeri može pomoći da poboljšamo kvalitet vlasi, zaustavimo njeno opadanje i mašćenje.

Follisan šampon

Bioaktivni tretman kose

  • Reguliše mašćenje kose
  • Zaustavlja opadanje kose
  • Revitalizuje kožu glave
  • Otklanja perut

Follisan šampon sadrži bioaktivne sastojke izolovane iz mlijeka, amino-kiseline bogate sumporom, esencijalne masne kiseline, vitamine i biljne ekstrakte.

Preporučuje se svima koji se suočavaju sa problemima: pojačanog opadanja kose, tanke i rijetke kose, masne kose, peruti i iziritirane kože glave.

Follisan sprečava pretjerano opadanje kose i stimuliše rast nove, regeneriše oštećenu kosu, otklanja perut i reguliše pojačano mašćenje kose.

Proteini iz mlijeka oživljavaju korijen vlasi  i stimulišu rast. Molekule inozitola pospješuju metaboličke procese u korijenu. Pantenol poboljšava stanje već oštećene kose, vraća joj vlažnost i elastičnost. Amino-kiseline bogate sumporom regulišu pretjerano mašćenje kose i sprečavaju nastanak peruti. Aloja hidratiše i revitalizira kožu glave, ehinacea sprečava razvoj gljivica i bakterija na vlasištu, ekstrakt kestena poboljšava cirkulaciju vlasišta i ishranu korijena vlasi. Vitamini A, E, biotin i B kompleks  pospješuju rast kose i daju joj zdrav i snažan izgled.

Efikasnost Follisan šampona zasniva se na djelovanju aktivnog sastojka  FOLLICUSAN™

Efikasnost FOLLICUSAN™-a potvrđena je na dobrovoljcima koji su patili od pretjeranog gubitka kose. Nakon 3-4 mjeseca aktivne upotrebe, potvrđeno je da se povećava broj vlasi u fazi rasta, a smanjuje broj vlasi u fazi opadanja (anagen/telogen odnos). Osim upadljivo povećanog rasta kose, kod dobrovoljaca je smanjeno mašćenje kose, otklonjena perut i svrab, povećan sjaj, vlažnost i elastičnost kose.

Upotreba: Poslije formiranja bogate pjene, šampon ostaviti da djeluje nekoliko minuta, a zatim isprati mlakom vodom. Pozitivne promjene nastaju veoma brzo, a vidljivi efekti nakon 3-4 mjeseca primjene.

Djeluje preventivno i može se koristiti neograničeno dugo.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave