Fashion Room – čarobno mjesto za trudnice i dojilje

Priča modnog studija „Fashion Room“ je započeta za vrijeme pandemije, sa ciljem da ženama svih generacija pruži priliku da kupuju unikatne, kvalitetne i povoljne odjevne predmete i veš. Česti posjetioci ovog modnog kutka su bile upravo trudnice i dojilje koje su tražile odjeću za najljepši period života, te su upravo one bila motivacija da „Fashion Room“ u svoju ponudu uvrsti stvari za trudnice i dojilje.

Sada, tri godine kasnije, u modnom studiju „Fashion Room“ možete pronaći sve što trudnicama i dojiljama treba tokom najljepšeg životnog razdoblja; donji veš za trudnice,  štrample za trudnice, grudnjake i potkošulje prilagođene za dojenje, spavaćice i pidžame udobne za period trudnoće, ali prilagođene i za dojenje, helanke i pantole za trudnice, majice za trudnice, te posebnu liniju majica i haljina koje su šivene kako bi olakšale dojenje u javnosti.

Još jedan unikatan proizvod koji sami proizvodimo su jastuci potrebni svakoj trudnici i novopečenoj majci. Zbog činjenice da ih je moguće saviti i prilagoditi željenom položaju, ovi jastuci olakšavaju spavanje praveći ugodniji položaj za trudnice, a možete ga koristiti i nakon trudnoće kao jastuk za dojenje.

Pored proizvoda za trudnice i dojilje, asortiman modnog studija upotpunjuju i komadi odjeće za svaki dan, koji se mogu nositi i tokom trudnoće, ali i u period nakon i prije trudnoće.  Izdvajamo:  lagane košulje i haljine od najfinijih materijala, klasični veš za svaki dan, čipkani veš, pamučne i satenske pidžame, čarape, kupaći kostimi, itd.

Trgovina „Fashion Room“ se nalazi u prizemlju hotela Radon Plaza, u Sarajevu, a sve artikle možete naručiti i online putem društvenih mreža.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave