Eki Peki Play zabava za cijelu porodicu 

Nastojali smo napraviti sadržaj naših proizvoda tako da u isto vrijeme dijete uči, ali i da se igra. 

U prethodnim izdanjima ovoga časopisa mogli ste pročitati nešto više o nama i upoznati se kroz ono što nudi brend Eki Peki Play.  Za vas koji to još ne znate, mi smo brend Eki Peki Play koji u svojoj ponudi nudi plastificirane didaktičke i interaktivne knjige za djecu, koje su namijenjene za dječake i djevojčice od 12 mjeseci do 10 godina. Svaki od naših proizvoda iz ponude je plastificiran, kako bi imao duzi rok trajanja a time su i sigurnije za dječju igru, ne mogu se razderati, nije ih lako otkinuti, progutati… Posebno volimo naglasiti da je svaki od proizvoda urađen ručno sa puno ljubavi za naše najmlađe. 

Uvijek volimo i istaknuti kako je bitno potaknuti ranu stimulaciju mozga i kognitivne sposobnosti kod djece. Tako je jako bitan i sadržaj knjiga koji će pomoći djetetu kroz ovaj razvoj, te da na najbolji i najlakši način upoznaju svijet oko sebe. Nastojali smo napraviti sadržaj naših proizvoda tako da u isto vrijeme dijete uči, ali i da se igra. 

U našoj ponudi možete pronaći plastificirane ploče koje u djetetu bude osjećaj odgovornosti, potiču mu način na koji dijete treba organizirati svoj dan, razne knjige sa oblicima, brojevima, slovima, također imamo i plastificirane kartice za razvoj govora, ploču za odvikavanje od pelena, te poticanje odlaska samostalno na toalet. Također imamo i plastificirane kartice za oblikovanje stvari rukama kako bi dijete moglo na još neki način vježbati svoju motoriku, stvarati svojim rukama, oblikovati i praviti. 

U ovom izdanju časopisa Roditelj predstavila bih vam i izdvojila naša dva nova proizvoda koji su privukli mnogo pažnje, kako kod djece tako i kod roditelja. 

Početkom ove školske godine mislili smo i na naše školarce, te tako osmislili i napravili nešto i za njih. Riječ je o školskom planeru za sve naše školarce, kako za one najmlađe tako i za one nešto starije. Riječ je o plastificiranom školskom planeru sa 150 stranica kroz koje školarac bilježi svoje svakodnevne školske i vanškolske aktivnosti, događaje, upisuje svoje ocjene, predmete, sve ono što je urađeno i planiranje onoga što se treba uraditi. Kroz ovaj dnevnik željeli smo napraviti da svako dijete ima sve na jednom mjestu, te da bude praktičan, odnosno jednostavan djetetu za korištenje a s druge strane jako koristan i poučan. Svrha našeg školskog planera je da dijete uspostavi dobre navike, planiranje i upravljanje svojim vremenom još od najranije dobi. Vodili smo računa i o tome da bude jako lagan i da dodatno ne opterećuje školsku torbu.  

Sadržaj školskog planera:

 • Nešto o meni
 • Kalendar
 • Raspored treninga, sekcija
 • Domaća zadaća
 • Moje ocjene
 • Obaveze
 • Pročitane knjige
 • Školske obaveze i događaji
 • Moj dnevni izvještaj
 • Informacije za roditelje
 • Napomene
 • Bilješke
 • Mjesečna štednja
 • Imenik za hitne slučajeve
 • Raspored sati

Pisanjem planera, dijete će kroz vrijeme postati organizirano i samostalno i više nećete morati brinuti da li je dijete sve pripremilo za školu, da li je zaboravilo na trening ili neku drugu aktivnost. Vi kao roditelj uvijek možete imati uvid u ocjene djeteta, obaveze, planove, te pratiti kako napreduje razvoj djetetovih organizacijskih sposobnosti i vještina. Djetetu će stečene vještine odlično poslužiti kako se razvijalo i raslo, ali svi znamo da je organizacija pola puta do uspjeha! Drugi proizvod koji je jako brzo dobio samo pozitivne reakcije od roditelja je „Ploča za odvikavanje od pelena“!

Svaki roditelj zna kako je odvikavanje djeteta od pelena dugotrajan i složen proces. Razmišljali smo dugo o tome kako napraviti nešto što bi u tome procesu moglo olakšati kako djetetu tako i roditelju. Tako smo došli na ideju o „ ploči za odvikavanje“!

Ploča je kao i svi naši proizvodi plastificirana, set se sastoji od 1 ploče sa slikovitim prikazom održavanja higijene i 24 kartice kroz koje dijete razvija vještinu koju treba naučiti prakticirati, a pomoću slikovnih prikaza dobiva motivaciju da odlazak na toalet postaje dio njegove svakodnevnice. Ovim karticama dijete svaki put nakon odlaska na toalet označava da li je obavio veliku ili malu nuždu, da li je oprao ruke, koristio toaletni papir, a Vi kroz taj način zapravo pratite šta dijete radi na toaletu, te da li usvaja pravilne navike odlaska na toalet i da  li ispravno radi higijenu nakon obavljanja nužde. Nastojali smo da dijete kroz slikovit način odlaska na tutu ili wc šolju zapravo oslobodi se navike nosanja pelena, te da se motivira da odlazak na toalet zapravo nije ništa strašno. Kroz stavljanje kartica na ploču, dijete će svjesno sudjelovati u procesu odvikavanja od pelena, te razviti svijest šta je sve obavio na toaletu. Korištenjem naše ploče za odvikavanje od pelena, od roditelja smo dobili povratnu informaciju koliko je zapravo dijete počelo pokazivati interes za samostalno korištenje WC-a, a na taj pokazuju interes da sudjeluju u odvikavanju od pelena. Sve o nama kao i o našim  proizvodima možete pogledati na našoj instagram stranici ekipekiplay, a tu je također i naša ponuda proizvoda za nadolazeće blagdane u novogodišnjem ruhu!

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave