Dr. Ana Šimić Dugandžić domaćin edukativnog druženja s trudnicama ”Naše putovanje počinje” u Mostaru

Dr. Ana Šimić Dugandžić domaćin edukativnog druženja s trudnicama ”Naše putovanje počinje” u Mostaru

 

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje” ovog mjeseca će se održati u Mostaru, u Hotelu Mostar, 19.07.2019. u periodu od 19 do 21 sati. Domaćin projekta ovog puta je dr. Ana Šimić Dugandžić, koja će se obratiti trudnicama, poželjeti im dobrodošlicu, te govoriti o temama koje su eduktivne i zanimljive za njih. Također, trudnice će imati priliku upoznati se sa Yoga majstorom Zlatanom, te saznati savjete i naučiti kako da se relaksiraju.

Zanimljiva predavanja doktora, stručnjaka, te sponzora i partnera projekta samo su dio programa, a sponzori i partneri, kao i svaki put do sada, pripremili su vrijedne poklone i  nagrade za svaku trudnicu.

 

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel.

Prijavite se putem facebook stranice Roditelj, učešće je besplatno.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave