Dječji program Tosame to. to nudi 100% prirodne proizvode za njegu bebe od rođenja i dalje te proizvode za njegu majke.

PREDNOSTI- FAKTORI USPJEHA

  • Visoka kvaliteta proizvoda, koji su izrađeni od prirodnih materijala, koji su dermatološki testirani.
  • Širok asortiman nudi majci sve potrebne proizvode za njegu djeteta i kao takav je jedini na tržištu.
  • Jedinstveni dizajn prodajne marke, koji je prepoznat zbog boje i medvjedića.

Asortiman Tosama to.to čine:

  • Tetra pelene  i Tetra krpice

Proizvodi su napravljeni od visoko kvalitetne dvoslojne tkanine iz 100% pamuka – prirodnog, upojnog i koži prijatnog materiala. Pelene se mogu koristiti za povijanje i  osobnu njegu djeteta, kao podloga,  kod hranjenja,… Veličina: 80×80 cm.

Krpice se koriste se za osobnu njegu djece – za umivanje i brisanje lica i tijela, kod  hranjenja, za nos,… Veličina krpice: 40×40 cm.

  •  Blazinice vate, Dječja vata, Vatirani štapići

Vatni proizvodi, izrađeni su iz visoko upojnog, 100% čistog pamuka, koji je nježan poput osjetljive dječje kože. Koriste se za svakodnevnu osobnu higijenu osjetljive dječje kože. Perforacija vate omogućuje lakše i ravnomjerno trganje vate.

Blazinice vate napravljene su iz vodoutvrđenog traka vate. Glatke su, veoma nježne i praktične za upotrebu.

Zaštitno oblikovani vatirani štapići  za njegu djece – uho, nos, nabor kože.

Suhe soft to.to. krpice

Idealan su proizvod za sve majke koje žele da kožu svojih beba njeguju proizvodima prirodnog porijekla bez ikakvih hemijskih supstanci.

NJEGA DJECE VODOM I PRIRODNIM MATERIJALIMA

Izrađene od 100% prirodnih viskoznih vlakana. Ugodne na dodir i nježne za  osjetljivu dječju kožu.  Namijenjene su za umivanje i osobnu njegu kože. Proizvod je za jednokratnu upotrebu.

Vlažni toaletni papir

Vlažni toaletni papir je veoma nježan i pogodan za svakodnevnu upotrebu. Sadrži neven i pantenol koji imaju pozitivan efekat na kožu i sluzokožu, nježno čisti i umiruje.  Bez parfema  i parabena.

Upijajuće blazinice za dojilje MAMA

Napravljene su od prirodnih vlakana koja imaju veliku moć upijanja. Namijenjene su za zaštitu odjeće od kvašenja u periodu dojenja. Sadrže traku za fiksiranje. Imaju mekane i nježne rubove, anatomskog su oblika. Omogućavaju udobnost i sigurnost.

Mrežaste gaćice MAMA

Proizvod, kojeg svaka trudnice pripremi prije što ide u porodište. Mrežate gaćice koriste se u prvim danima nakon poroda za fiksiranje uložka. Mogu se prati ali je više higijenski i praktično za mamu, da se bace.   Sastav:87% poliester in 13 % elastan. U dvije veličine: M i L.

100% PAMUČNI ULOŠCI ZA RODILJE MAMA

Svojom veličinom i moći upijanja higijenski ulošci prilagođeni su prvim danima nakon poroda, kad je krvarenje obilnije i kad je preporučeno da rodilja bude više u odmarajućem, ležećem položaju. Uložak je mekan i nježan, od 100% pamuka koji je koži ugodan. Za veću sigurnost, na donjoj strani uloška je vodonepropusna zaštita.

  •  Soft suhe krpice    50 kom / 100 kom
  •  Vlažni toaletni papir  60 kom   
  • Blazinice za dojilje Mama   30 kom
  • Mrežaste gačice Mama    5 kom

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave