DJEČJI PROGRAM TOSAME TO. TO 100% prirodne proizvode za njegu bebe od rođenja i dalje, te proizvode za njegu majke

PREDNOSTI – FAKTORI USPJEHA

  • Visoka kvaliteta proizvoda, koji su izrađeni od prirodnih materijala, koji su dermatološki testirani. • Širok asortiman nudi majci sve potrebne proizvode za njegu djeteta i kao takav je jedini na tržištu. • Jedinstveni dizajn prodajne marke, koji je prepoznat zbog boje i medvjedića.

 Asortiman Tosama to.to čine:

  • Tetra pelene i Tetra krpice Proizvodi su napravljeni od visoko kvalitetne dvoslojne tkanine iz 100% pamuka – prirodnog, upojnog i koži prijatnog materiala. Pelene se mogu koristiti za povijanje i osobnu njegu djeteta, kao podloga, kod hranjenja,… Veličina: 80×80 cm. Krpice se koriste se za osobnu njegu djece – za umivanje i brisanje lica i tijela, kod hranjenja, za nos,… Veličina krpice: 40×40 cm. 

Blazinice vate, Dječja vata, Vatirani štapići Vatni proizvodi, izrađeni su iz visoko upojnog, 100% čistog pamuka, koji je nježan poput osjetljive dječje kože. Koriste se za svakodnevnu osobnu higijenu osjetljive dječje kože. Perforacija vate omogućuje lakše i ravnomjerno trganje vate. Blazinice vate napravljene su iz vodoutvrđenog traka vate. Glatke su, veoma nježne i praktične za upotrebu. Zaštitno oblikovani vatirani štapići za njegu djece – uho, nos, nabor kože. 

Suhe soft to.to. krpice

Idealan su proizvod za sve majke koje žele da kožu svojih beba njeguju proizvodima prirodnog porijekla bez ikakvih hemijskih supstanci.

NJEGA DJECE VODOM I PRIRODNIM MATERIJALIMA

Ugodne na dodir i nježne za osjetljivu dječju kožu. Namijenjene su za umivanje i osobnu njegu kože. Proizvod je za jednokratnu upotrebu.

Vlažni toaletni papir Vlažni toaletni papir je veoma nježan i pogodan za svakodnevnu upotrebu. Sadrži neven i pantenol koji imaju pozitivan efekat na kožu i sluzokožu, nježno čisti i umiruje. Bez parfema i parabena. 

Upijajuće blazinice za dojilje MAMA Napravljene su od prirodnih vlakana koja imaju veliku moć upijanja. Namijenjene su za zaštitu odjeće od kvašenja u periodu dojenja. Sadrže traku za fiksiranje. Imaju mekane i nježne rubove, anatomskog su oblika. Omogućavaju udobnost i sigurnost. Mrežaste gaćice MAMA Proizvod, kojeg svaka trudnice pripremi prije što ide u porodište.

Mrežate gaćice koriste se u prvim danima nakon poroda za fiksiranje uložka. Mogu se prati ali je više higijenski i praktično za mamu, da se bace. Sastav:87% poliester in 13 % elastan. U dvije veličine: M i L. 

100% PAMUČNI ULOŠCI ZA RODILJE MAMA Svojom veličinom i moći upijanja higijenski ulošci prilagođeni su prvim danima nakon poroda, kad je krvarenje obilnije i kad je preporučeno da rodilja bude više u odmarajućem, ležećem položaju. Uložak je mekan i nježan, od 100% pamuka koji je koži ugodan. Za veću sigurnost, na donjoj strani uloška je vodonepropusna zaštita. 

  • Soft suhe krpice 50 kom / 100 kom 
  • Vlažni toaletni papir 60 kom 
  • Blazinice za dojilje Mama 30 kom 
  • Mrežaste gačice Mama 5 kom 

 Izrađene od 100% prirodnih viskoznih vlakana.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave