Deseta online konferencija za trudnice i dojilje zakazana je za 19.11.2020 sa početkom u 17 sati.

Do sada na online konferencijama je učestvovalo više od 1350 trudnica i mama iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Naredna, deseta po redu konferencija zakazana je za 19. novemabr 2020. godine u 17 sati.  

Predavači na konferenciji su: Prim. Dr. med. Senad  Sarić i   Dr.med. Grit Kirsten Sarić, Specijalista za internu medicinu- Subspecijalista kardiolog koji će govoriti na temu:  Trudnoća i porod u  vrijeme pandemije Covid 19“.

Dalje mame očekuju zanimljive teme i predavanja. Maida Agić,  supervisor trade marketinga, kompanija Pampers govorit će na temu  “Pampers proizvodi prate razvoj i potrebe Vašeg djeteta”. Dalje na temu Dojenje uz Lactil, o kojoj će govoriti patronažna sestra Samira Sejednović, ispred Kompanija Ewopharma. Mediha Hasić-Mujanović, specijalista dermatovenerolog, ispred  kompanija Amicus pharma govorit će o temi “Atopisjki dermatitis”

Učesnice edukacije očekuju nagrade sponzora i partnera. Nagrade za 10. online konferenciju obezbijedili su: Ewopharma, Pampers, Mustela, Nivea, Nobil, Eurekakids, a učešće e besplatno.

Prijaviti se možete putem facebook stranice Roditelj https://www.facebook.com/search/top?q=roditelj

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave