DADA&ROCCO – Brend koji već tri godine uspješno zadovoljava potrebe mama širom Bosne i Hercegovine

Dada&Rocco je hrvatski brend koji se bavi proizvodnjom dječijih proizvoda potrebnih za slatke i sigurne snove naših mališana. Uz mnoštvo proizvoda koji su danas u ponudi ipak posebno mjesto ide za zaštitne navlake  za koje posjedujemo patent pri državnom zavodu za intelektualno vlasništvo. Proizvod je nastao pukom potrebom osnivačice brenda, mlade mame Danire Glavinić, čiji je sin kao beba imao konvulzije, te je htjela proizvod koji će joj omogućiti zaštitu u krevetiću uz nesmetan pogled i bez ustajanja tokom noći. Također joj je bilo važno da beba u krevetiću ima nesmetan protok zraka. Tako su nastale prve zaštitne navlake iz kojih je izrastao kvalitetan, funkcionalan i vizualno atraktivan proizvod, a koji je potom patentiran.

Dada&Roco u svojoj ponudi ima još i baby gnijezda, dekice, ogradice, pletenice, vreće za spavanje, poplune i jastuke, posteljine. U izradi se koriste samo najkvalitetniji materijali koji posjeduju Oeko – tex certifikat. Dada&Rocco su prvi na hrvatskom tržištu ponudili Jastuk Uško koji služi kao potpora nježnim glavicama beba u najranijim danima,a njegove uši su i mekana mazilica koja je uvijek nadohvat ruke.

Dada&Rocco proizvodi dolaze u Bosnu i Hercegovinu sredinom 2018. – te godine kao ideja mladih supružnika koji su tražili zaštitu na rešetkama krevetića kako bi spriječili udarce glavom kod svoje šestomjesečne kćeri.

Nakon kupovine Dada&Rocco zaštitnih navlaka odlučili su kako žele omogućiti i ostalim roditeljima da na lakši način dođu do kvalitetnih proizvoda  u Bosni i Hercegovini. Iz svega toga rodilo se jedno snažno prijateljstvo i predivna suradnja tima sa otoka Brača i ekipe iz Hercegovine.

Sada već skoro tri godine ponosno predstavljamo Dada&Rocco brend u BiH i naša najveća radost su stalni kupci koji su s nama od početka i naš su dokaz kako se kvalitetan proizvod uvijek cijeni.

Jedno veliko HVALA svim našim kupcima na tolikoj podršci i radosti rađanja novih života koje dijele zajedno s nama.

HVALA Vam što veliki snovih vaših mališana kreću uz Dada&Rocco proizvode.

Tim Dada&Rocco BiH

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave