BioGaia Protectis Kapi za bebe

BioGaia Protectis Kapi za bebe jesu dodatak ishrani i predstavljaju jednostavan, bezbjedan i djelotvoran način da se održi adekvatna koncentracija bakterija u crijevnoj flori beba. Kapi mogu da se daju kašikom ili da se dodaju u hranu ili piće – kapi su savršene za bebe i malu djecu ili za one osobe koje ne mogu da uzimaju tablete. Samo pet kapi jedanput dnevno obezbjeđuje preporučenu dozu od 100 miliona živih bakterija Lactobacillus reuteri da bi se obnovila mikroflora digestivnog trakta. Dostupno u pakovanju od 5ml.

  • Obnavljaju crijevnu floru kod beba
  • 100% bezbjedne za bebe od prvog dana
  • Pogodne da se koriste tokom dužeg vremenskog perioda
  • Prirodno porijeklo – Lactobacillus reuteri Protectise dobija iz majčinog mlijeka
  • Jednostavne za upotrebu – samo pet kapi dnevno
  • Otporne na najčešće antibiotike, efikasna kolonizacija tokom terapije antibioticima
  • Bez okusa
  • Bez šećera i laktoze, a nivo glutena je ispod granične vrijednosti za proizvode bez glutena u Evropskoj uniji

Uputstvo za upotrebu

Pet kapi jedanput dnevno. Dobro protresite 10 sekundi prije upotrebe. Da biste sipali kapi, nagnite vrh bočice pod uglom od otprilike 45 stepeni dok se polako ne formiraju kapi. Kapi mogu da se sipaju na kašiku ili da se dodaju u mlijeko, vodu ili bilo koji drugi odgovarajući napitak ili hranu. Kapi neće promijeniti okus napitka ili hrane. Nemojte da dodajete kapi u tople napitke ili hranu i nemojte da ih direktno sipate iz bočice u usta, pošto to može da ošteti žive kulture bakterije. Ovaj proizvod ne smije da se koristi kao zamjena za uravnoteženu ishranu. Nemojte da prekoračite naznačenu preporučenu dnevnu dozu.

Čuvanje kapi

Kapi čuvajte na suhom mjestu i na sobnoj temperaturi (maksimalno 25 °C / 77 °F). Bočica neka bude zatvorena i povedite računa da poklopac bude čvrsto zategnut. Jednom kad se bočica otvori, kapi treba da se upotrijebe u roku od tri mjeseca. Držite dalje od domašaja djece.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave