Besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

Besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

Besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

 

Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”  održat će se 10.09.2019. godine u Sarajevu, u Hotelu Ibis Styles. Druženje počinje u 18:00 i trajat će dva sata. Domaćin projekta je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – Mehmedbašić, a predavač će biti specijalista ginekologije i opstetricije dr. Eldar Mehmedbašić.

Dva sata druženja predviđena su za edukativna predavanja doktora i stručnjaka, te prezentaciju proizvoda sponzora i partnera druženja, a pored toga svaku trudnicu očekuje vrećica sa poklon proizvodima, te specijalizirani časopis za majku i dijete Roditelj, čiji je izdavač Sfera d.o.o. Mostar, koja je i organizator događaja.

Također, Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – Mehmedbašić će darovati dvije trudnice sa kupon bonom za besplatni pregled poslije poroda. Kompanija Johnsons daruje deset sretnih dobitnica sa poklon paketom njihovih proizvoda.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay, Bojprom, Oktal-pharma sa proizvodom Octanisept, Bosnalijek sa proizvodom D3 spray.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, Johnsons.

Ulaz je besplatan.