BESPLATNA konferencija za trudnice i dojilje

Časopis Roditelj u saradnji sa Ginekološka i dermatološka ordinacija Ginderm dr. Drljević i LM fitness, organizuje “Virtuelni sajam i online konferenciju za trudnice i dojilje”.

Online konferencija biće održana 10.07.2020. u 12 sati.

Predavači na konferenciji:

Prof. dr. Kenan Drljević je rođen u Zenici gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Sarajevu 1988. U svojoj bogatoj karijeri završio brojne edukacije iz laparoskopije te je certificiran o osposobljenosti za samostalno obavljanje laparoskopskih i histeroskopskih operacij. U julu 2013. godine, na Malti i 2015. u Italiji završava Internacionalnu školu iz ginekološke i reproduktivne endokrinologije. Zaposlen je u Ginekološka i Dermatološka ordinacija “Dr. Drljević”
U oktobru 2017. sa Općom bolnicom „Prim.dr. Abdulah Nakaš“ u Sarajevu potpisuje Ugovor o javno-privatnom partnerstvu. Tim ugovorom dobija pravo da obavlja sve tipove ginekoloških operacija (endoskopske – laparoskopske i histeroskopske i klasične operacije – abdominalne i vaginalne) kao i indicirani carski rez.

Tema: Odgovori na sva vaša pitanja

Prof. dr. Lejla Šebić je doktor nauka iz oblasti sporta, univerzitetski redovni profesor, i svjetska prvakinja u Bodybuildingu 2014. na takmičenju u Americi. Autor je prvog dvd izdanja aerobika pod nazivom „Aerobik sa Lejlom“, a zatim i dva univerziteska udžbenika „Aerobik – Aerobna gimnastika“ i „Grupni fitness programi“. Za sve ostvarene uspjehe i promociju zdravog i sportskog načina života dobila je Specijalna nagradu Olimpijskog Komiteta BIH 2014. godine. Njeni grupni treninzi su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta, a svojom energijom pokreće i one koji nikad nisu voljeli vježbanje.

Tema: Značaj i karakteristike vježbanja tokom i poslije trudnoće

PRIJAVITE SE U PUTEM FACEBOOK PROFILA RODITELJ.BA I SAZNAJTE SVE ŠTO VAS INTERESUJE O TRUDNOĆI I PORODU, TE KAKO VJEŽBATI TOKOM I NAKON TRUDNOĆ.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave