APTAMIL PRONUTRA ADVANCED-Sa oligosaharidima iz ljudskog mlijeka – prirodno pronađeni u majčinom mlijeku

INSPIRIRANI ISTRAŽIVANJEM MAJČINOG MLIJEKA

U Nutriciji, temelje svoje inovacije na preko 40 godina istraživanja u kompoziciji i funkcionalnosti majčinog mlijeka. Njegove bioaktivne komponente kao što su oligosaharidi, živa bakterija i metaboliti rade pametno skupa da podrže  imunitetni sustav djeteta kroz crijeva.

Ova istraživanja su inspirirala inovaciju.

BLIŽE MAJČINOM MLIJEKU

Nova Aptamil Pronutra Advance formula kombinira našu vjernu probiotičku mješavinu od scGOS/IcFOS (9:1), sa našim jedinstvenim procesom da predstavimo HMO 3-GL i postbiotike, osigurava sastav i funkcionalne prednosti sličnije majčinom mlijeku i da podrže imunitetni sustav  djeteta kroz crijeva.

APTAMILOVA NOVA FORMULA

POSTBIOTICI   Bioaktivni spojevi sa biološkom aktivnosti u domaćinu       Dokazano da simuliraju zdrava crijeva i funkcije imuniteta

HMO 3-GL     Oligosaharidi ljudskog mlijeka koji podržavaju imunitetni sustav kroz crijeva       Direktan učinak na imunitetne stanice

PREBIOTICI scGOS/IcFOS (9:1)  Jedinstvena mješavina oligosaharida koja se koristi od mikroorganizama domaćina, daje zdravstvene prednosti        Stimulira rast korisnih bakterija

HMO 3-GL       POSTBIOTICI      PREBIOTICI scGOS/IcFOS

APTAMIL Pronutra ADVANCE:

Nijedna druga formula nije sličnija majčinom mlijeku

Kombinacija hmo, prebiotika i postbiotika

 

Instrukcije za pripremu nove aptamilove formule

Da budete sigurni da se prašak otopio prilikom pripreme, zadnja faza pripreme sada zahtijeva da se bočica snažno protrese gore-dolje dok se prašak ne otopi – za razliku od rolanja i treskanja koje su se možda ranije koristili.

1. KORAK – Oprati ruke i sterilizirati sva sredstva.

2. KORAK – Prokuhati novu vodu i pustiti da se ohladi na 40°C. Usuti potrebnu količinu vode (koliko piše u receptu) u steriliziranu bocu.

3. KORAK – Koristeći predviđenu žlicu, uklonite višak praha sa žličice. Nemojte pritiskati ili stavljati previše praha.

4. KORAK – Dodajte točnu količinu praha u vodu. Ovo možete pronaći u vodiču za hranjenje na zadnjoj strani pakiranja. Dodavanje premalo ili previše žličica može biti štetno. Zatvorite bočicu. TRESITE ODMAH, SNAŽNO I USPRAVNO 10 SEKUNDI DOK SE PRAH NE OTOPI. (Rolanjem ili drmanjem u krugovima neće biti učinkovito)

5. KORAK – Ohladite ispod otvorene česme. Provjerite temperaturu hrane. Koristite hranu odmah.

VAŽNA NAPOMENA: Dojenje je najbolje za djecu. Dječja formula je prikladna od rođenja ako djeca nisu hranjena majčinim mlijekom. Predloženo je da svaka formula mlijeka bude korištena savjetom doktora, primalja, patronažnih sestara, nutricionista, ljekara ili drugih zdravstvenih djelatnika odgovornih za majčino i djetetovo zdravlje.

Najčešća pitanja

1. Koji proizvod su se promijenili?

Aptamil za tek rođenu djecu

Aptamil prijelazno mlijeko

Aptamil za djecu od 12 mjeseci života

Aptamil za odraslu djecu

2. Što nova formula Aptamil Pronutra Advanced sadrži?

Majčino mlijeko je čudesno kompleksno i raznolika matrica prehrambenih i bioaktivnih spojeva prilagođenih za podršku imunološkog sustava kroz crijevo. Prema tome, Nutricia je dizajnirala novu generaciju formula koje sadrže jedinstvene značajke: HMO 3-GL, scGOS/IcFOS (9:1) prebiotike i postbiotike, proizveden od našeg posebnog Lactofidus procesa. Aptamil-ova posebna kombinacija oligosaharida vjerno reflektira raznolikost, funkcionalnost i količinu HMOs u majčinom mlijeku i podržava imunološki sustav kroz crijeva.

3. Što je dokaz za Aptamil Pronutra Advance?

Kombinacija HMos 3-GL, scGOS/IcFOS (9:1) prebiotika i postbiotika su pokazali klinički relevantne prednosti za potporu imunološkog sustava kroz crijeva:

  1. Podržava razvoj i funkcioniranje elastičnog imunološkog sustava kroz crijeva, sastav mikrobiote crijeva i funkcija bliža dojenju majčinog mlijeka.
  2. Osigurava sigurnost, toleranciju i normalan rast po WHO standardima.

4. Ima li osjetljivih ili vidljivih promjena u novom Aptamilu usporedno sa prošlim proizvodom?

Što se tiče okusa, mirisa i boje nove formule roditelji mogu opaziti jako male promjene.

Međutim, glavna promjena je u instrukcijama za pripreme. Najvažnije je da promućkate bocu odmah, snažno i uspravno 10 sekundi prije nego što hranite dijete. Rolanjem ili mućkanjem boce u krugove neće biti dovoljno. Ovaj dodatan korak u instrukcijama za pripremu je da budete sigurni da se prah potpuno otopio. Zbog ovog razloga, količina pjene mogla bi biti malo veća ali to ne šteti hranjivim svojstvima novog proizvoda.

5. Može li beba promijeniti staru formulu za novu?

Da, beba može prijeći na novu formulu bez ikakvih problema. Mi predlažemo da promjenu uvedete postepeno tako da zamijenite jednu bocu svakog dana sa novom formulom.http://www.euromand.com/

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave