Alma Ras po ćeifu Martine Saire

MOJ ĆEIF je priča koja će zasigurno privući sve roditelje koji žele originalan i unikatan poklon za svoje mališane. Najljepši i najugodniji modeli stvoreni su zahvaljujući dugogodišnjoj vezi između brenda Alma Ras i Martine Saire, a već na snimanju su ukrali pažnju najmlađim i njihovim roditeljima.

„Inspiraciju za Moj Ćeif dječiju kolekciju pronašla sam u svojoj djeci, a dio ilustracija koje nose ovu kolekciju uradila je moja kćerka Ema i zato sam jako vezana za ovaj projekt koji smo radili iz čiste ljubavi. Željela sam postići kvalitet i jednostavnost, a ostaviti dječijoj mašti da oslikaju svoje pidžame“, istakla je Martina.

Kako su jabuka i šljiva voćke koje potpisuju ovu kolekciju, odabir lokacije za snimanje je palo na prirodno okruženje gdje su se djeca zabavila i uživala u bojenju svojih pidžamica. Autorica ove kolekcije, Martina Saira ističe da su upravo ove voćke koje je vežu za djetinjstvo, te je i svakom proizvodu iz ove kolekcije dala jedinstveno ime vodeći se već zaboravljenim nazivima iz tog vremena.

Glavna zvijezda kolekcije je „MOJ ĆEIF PIŽAMA“ koja dolazi u posebnom pakovanju s tri flomastera osnovnih boja s kojima djeca trebaju po svom ćeifu da naprave nešto svoje, što ih uveseljava, a ujedno je i mamama uspomena za cijeli život.

„ŠARMER GAĆE“ za dječake nose glavni motiv kolekcije #mojćeif –šljivu i „AFERIM SLIP“ za djevojčice čiji glavni motiv je #mojćeif – jabuka,  voćke s našeg podneblja koje kreatoricu vezuju za njeno djetinjstvo. Kreirane pažljivo od visokokvalitetnih materijala postat će omiljeni slip vašeg dječaka i djevojčice, te će posebno sigurne biti za njihovu kožu.

Dio kolekcije je i „HAMAN POTKOŠULJA“, koja će milovat kožu mališana i učiniti ih posebno radosnim, dok će kod roditelja probuditi posebne emocije. Ilustracije, žirafu i kućicu, na potkošulji Haman crtala je Martinina kćerka Ema. Zašto se zove «haman potkošulja» jer je dizajnom i kvalitetom takva da se može nositi i kao majica.

HANUMA STYLE – fashion til providna roklja, proizvest će mnogo pozitivne energije i radosti. Djevojčice će je rado nositi zbog njene orginalnosti, a njihova mašta će ih odvesti gdje god požele. Oslikana je motivima šljive i providna je tako da se može na različite načine kombinirati; da li preko pidžame, ili preko hlača, ili na leggings. Jedva čekamo da vidimo njihov styling. MERAK ŠTUCNE – i za djevojčice i za dječake su dokoljenke, čarapice za sve prilike koje se lako daju kombinirati. Pravljene od visokokvalitetnog materijala sa diskretnim slovima «ĆEIF» kako bi svaki korak u njima bio zanimljiv i kako bi zakoračili u svijet mašte. Ova dva proizvoda očekujemo krajem oktobra na Alma Ras shop-u.

              Uskoro vaše najmlađe očekuje i natječaj za najmaštovitiji dizajn pidžama, stoga obavezno pratite Alma Ras IG stranicu, a limitiranu liniju možete pogledati na shop-u.

Pored Alma Ras marketing tima, male video zapise i fantastične fotografije potpisuje njihov dugogodišnji saradnik Edvin Kalić, a grafička dizajnerica zaslužna za “oživljene” nacrte Martinine kćerke Eme je Ida Šarenac.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave