Aktivnosti za djecu koje možete pripremiti noć prije

Probude li se vaša djeca i odmah započnu s korištenjem TVa ili tableta? Nema ništa loše u vremenu ispred ekrana, ali ponekad se treba odlučiti za aktivnosti koje ne uključuju elektronske uređaje. Možete ih pripremiti prethodne noći, koristeći stvari koje već imate, spremne za vaše mališane čim ustanu.

Evo ideja kako djecu zaokupiti dok imate priliku popiti jutarnju kafu u miru.

Vožnja i sortiranje boja autića

Autići se nalaze u gotovo svakoj sobi naše kuće, a imamo i mnoštvo papira. Ovdje su u kombinaciji zbog aktivnosti vožnje i sortiranja boja autića. Ova jednostavna aktivnost započet će vrijeme igranja dok se pojačavaju moć sortiranja i klasificiranja.

Spajanje naljepnica

Učenje kroz igru je jednostavno, jednostavno za postavljanje i pomaže finoj motorici. Ova igra je također način za poboljšanje držanja olovke! Okupite djecu i pokrenite njihove prste!

Srce u duginim bojama

Ako ove godine ne možete razmijeniti čestitke i slatkiše u školi ili vrtiću, probajte napraviti ovo srce kod kuće. Sve što trebate su makaze, papir i ljepilo. Starija djeca mogu raditi na svojim vještinama rezanja, a mlađa djeca koja nisu spremna za makaze mogu se fokusirati na sortiranje po boji i sortiranje prema redoslijedu veličine.

Izaberite boju

Ovu aktivnost možete raditi čak i s jednogodišnjom djecom koja se vrte oko te nezgodne tranzicije između bebe i malog djeteta. Dobra vijest je da su vam potrebni samo štapići, nekoliko markera i prazna kartonska kutija.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave