AKSA – Sa roditeljima od prvog dana 

Čekate bebu ili ste roditelji mališana za koje želite samo najbolje? Aksa je u ovom važnom periodu vaš vjeran prijatelj sa velikim asortimanom proizvoda za bebe i djecu koji odgovara na sve vaše potrebe.

Aksa gradi zajednicu sa svojim potrošačima, a roditeljima pruža podršku od prvog dana – od dolaska bebe na svijet i tokom odrastanja. Kontinuiranim inovacijama i praćenjem potreba svojih kupaca Aksa predstavlja mjesto gdje kupovina postaje doživljaj. Zbog toga je Aksa neko kome roditelji vjeruju i na koga mogu uvijek da se oslone. 


Prodajni koncept Akse odiše modernim dizajnom i navigacijom robe po kategorijama, što će mamama i tatama olakšati kupovinu štedeći njihovo vrijeme. Širok asortiman u svim Aksa prodavnicama čine oprema za bebe, kolica, auto-sjedišta, namještaj, hrana, kozmetika, igračke, odjeća i obuća za djecu od rođenja pa do prvih školskih dana, a edukovano i stručno prodajno osoblje će u svakom trenutku pružati savjete kupcima kako bi kupovina bila što jednostavnija.  

Roditelji i budući roditelji u Aksa prodavnicama mogu da pronađu široku ponudu proizvoda za prve bebine dane, inspiraciju kako da urede i oplemene dječiju sobu ili kupe idealan poklon za svoje najdraže.

  

Posjetite nas u našim maloprodajnim objektima u Sarajevu, Banjaluci i Bijeljini. Pored toga, svim kupcima iz cijele BiH na raspolaganju je web shop, putem kojeg bilo kada možete lako i brzo pogledati i poručiti odabrane proizvode te ih dobiti na kućnu adresu. 

Posebna prednost Akse jeste mnoštvo akcija i pogodnosti prilikom kupovine, što vašem domaćinstvu omogućava značajne uštede i zadovoljstvo kupovine. Upravo na web shop-u uvijek možete biti u toku sa najboljim ponudama. 

Misija Akse jeste da svako roditeljstvo učini čarobnijim, a djetinjstvo sretnijim. Zato moto ovog popularnog brenda i jeste Iskusno od prvog dana

Birajte samo najbolje za vaše mališane – kupujte u Aksi.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave