30.08.2023. u Tuzli održana još jedna konferencija za trudnice “Naše putovanje počinje“

30.08.2023. je u Tuzli u Hotelu Salis održana još jedna edukacija za trudnice „Naše putovanje počinje“. Edukaciju su organizirali kompanija Sfera d.o.o. iz Mostara i Bolnica Plava Medical Group iz Tuzle.

Konferenciju u Tuzli otvorila je prim.mr.med.sci.dr. Mara Perić Fejzić, specijalista ginekologije i akušerstva koja je pozdravila prisutne trudnice i poželjela im dobrodošlicu na edukativno druženje.

Dalje je dr. Perić Fejzić za prisutne trudnice održala predavanjem temi: “Način rada sa porodiljom u aktivnoj fazi porođaja“. Dalje su trudnice imale priliku da slušaju predavanja stručnjaka.

Dr. Asim Musić, specijalista ginekologije i akušerstva govorio je o temi “Suplementacija u trudnoći”.  Nedžida Imamović, stručna saradnica ispred kompanije 4U Pharma govorila o proizvodima za suplementaciju.

 

Magistar farmacije Marijane Šehovac prisutne trudnice upoznala je sa temom:  „Grčevi ili kolike – Koji su uzroci i kako pomoći bebi?“ .

Suzane Toplić Berberović, stručna saradnica za program medicina Tosama govorila je o temi: „TO TO i još ponešto“.

Sponzori i partneri osigurali su poklone za trudnice, a one najsretnije su dobile i nagrade koje su osigurali: Medimpex, 4U Pharma, Amicus Pharma, Tosama, Oktal pharma.

Posebne nagrada za učesnice je osigurala ABeauté Clinique de luxe, a radi se o 5 vrijednih tretmana lica za buduće mame.

Pogledajte dio atmosfere sa konferencije

 

 

 

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave