24.01.2023. u Sarajevu održano još jedno edukativno druženje za trudnice „Naše putovanje počinje“

Sinoć u punoj Sali Hotela Holiday u Sarajevu održano je još jedno edukativno druženje trudnica iz Sarajevo. Edukaciju su organizirali kompanija Sfera d.o.o iz Mostara. Domaćin konferencije za trudnice bio je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost “Mehmedbašić”. Konferenciju je otvorio dr. Eldar Mehmedbašić, specjalista ginekologije i opstetricije ispred Zavoda za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost “Mehmedbašić”. Tema predavanja dr. Mehmedbašića bila je „Na koji način se pripremiti za porod?“

Dalje su trudnice imale priliku da slušaju predavanje dr. Duška Anića, neonatologa koji je detaljno govorio o temi dojenje i značaja uspostavljanja dojenja i za majku i za bebu.

Aida Mujezinović, MBA ICI coach, trener mindfulness-a, yoga učitelj  je detaljnije uvela učesnice u  „Mindfulness & yoga Supermoći za nove supermame“. Učesnice edukacije uživale su u opštajućim vježbama koje se Aida provela sa njima.

 

Dijana Sejdinović, genetičar i medicinski savjetnik za Bio Save BiH govorila je o temi:  “Matične ćelije – korak ka bezbrižnijem djetinjstvu”. mr.ph. Marjane Šehovac, Medoptic . Tema njenog predavanje je „Grčevi ili kolike – Koji su uzroci i kako pomoći bebi?“ Na kraju učesnice su imale priliku da slušaju predavanje Almine Zečević koja je predstavila prednosti proizvoda „Lallabee”.

Najsretnije učesnice su dobile poklone sponzora i partnera, a  one najsretnije i nagrade prijatelja konferencije: Posteljina San snova, 4 U Pharma, Euromand, Bio Save, Sweet home Sweet, Rukom, Exlusive, Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost “Mehmedbašić”.

Pogledajte dio atmosfere sa druženja trudnica u Sarajevu.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave