16.7.2022. u Aksa dječjoj radnji u Sarajevu je održana “Pampers puzijada”

16.7.2022. u Aksa dječijoj radnji u Sarajevu je održana “Pampers puzijada” u organizaciji sa dječijim brendom Pampers. Cilj događaja je bio da motivišemo naše najmlađe s obzirom da su djeca Aksin ukras svijeta I pružimo im mogućnost takmičenja prije prvog koraka. Sve učesnike smo obradovali poklonima od Pampers-a, a pobjednike i Pampers Mega Box pakovanje pelena.

 

Savjeti za buduće mlade roditelje

–     Mladi roditelji imaju veliki izazov na početku svog zajedničkog života u vidu opremanja za bebu u svom domu. Glavni elementi koji dečijoj sobi daju posebnu draž jesu namještaji za bebe. 

Aksa u svojoj ponudi ima posebne kategorije za namještaj dječije sobe kao što su krevetići, ormari i pultovi za presvlačenje. Prva pomisao na šetnju roditelja sa djecom jesu kolica. Aksa u svojoj ponudi ima kolica koja pružaju najveću stabilnost i pouzdanost. To su takozvana “ kolica 2 u 1 “ i “3 u 1 kolica” koja daju  mogućnost da lako postavite autosjedalicu na ram kolica. Pored ovakih mogućnosti, Aksa u svom asortimanu ima  Duo i trio sisteme koji pružaju dodatne benefite u vidu velikog prostora za stvari.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave