15.11.2022. u Tuzli održana još jedna konferencija za trudnice “Naše putovanje počinje“

15.11.2022. je u Tuzli u Hotelu Salis održana još jedna edukacija za trudnice. Edukaciju su organizirali kompanija Sfera d.o.o iz Mostara i IVF Centar Balić iz Tuzle.

Konferenciju u Tuzli otvorio je Prof. dr. sci. Adem Balić koji je pozdravio prisutne trudnice i poželio im dobrodošlicu na još jednu druženje trudnice u Tuzli.  Profesor Adem Balić je održao predavanje na temu „Praktični savjeti u trudnoći“.

Dr. Asja Obodašić, ispred IVF Centra Balić govorila je o Normalnim promjenama u trudnoći. prof.dr.sci. Devleta Balić, spec. ginekologije i akušerstva, subspec. humane reprodukcije koja je govorila o temi „ A šta nakon porođaja“.

Prisutne trudnice imale su priliku da slušaju predavanje Dijana Sejdinović, genetičarke i medicinske direktorice za Bio Save BiH govorila je o temi “Matične ćelije – korak ka bezbrižnijem djetinjstvu”. O praktičnim savjetima za dojenje govorila je prim.dr. Senija Ibrišević. Aida Mulić, product specialist iz kompanije Amicus Pharma govorila je o temi: „Mustela-njega kože beba i trudnica”.

Sponzori i partneri osigurali su poklone za trudnice, a one najsretnije su dobile i nagrade koje su osigurali: Euromand, Farmaduks, Amicus Pharm, 4U Pharma, Vaš fotograf Mela, OR Baby dream iz Srebrenika, Zavrzlama Art srudio iz Sarajeva.

Pogledajte dio atmosfere.

 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave