ZottMilkTiger Zdravo mliječno zadovoljstvo

ZottMilkTiger – Zdravo mliječno zadovoljstvo

ZottMilkTigerFreshCheese su mliječni proizvodi za djecu nastali od mlijeka najviše kvalitete i najkvalitetnijih sastojaka. Posebno su osmišljeni da zadovolje dnevnu potrebu djece kalcijem, vitaminom D te proteinima koji su nužni za normalan rast i razvoj kostiju naših mališana.

 

MilkTigerFreshCheese predstavlja neodoljivo mliječno zadovoljstvo koje dolazi u praktičnim i šarenim 4x50g pakiranjima koji su prikladni za najmlađu djecu. U ponudi su dva proizvoda s različitim i djeci omiljenim okusima jagoda i banana te jagoda i vanilija.

 

Mališani mogu uživati MilkTiger proizvodima neodoljivih okusa, dok mame mogu biti bezbrižne jer MilkTiger proizvodi njihovoj djeci osiguravanju sve potrebne hranjive tvari zbog kojih će sretno i zdravo rasti. Sve mame i tate žele svojoj djeci osigurati sve najbolje a upravo to pružaju MilkTiger proizvodi sa smanjenim udjelom šećera, proizvodi sadrže samo prirodne arome bez umjetnih boja i konzervansa te sadrže manje od 0,3% laktoze.

 

Simpatični tigar Tim je ambasador brenda koji je pametan, jak i u formi kao i njegovi mali prijatelji. MilkTiger proizvodi proizvode se u Zott tvornicama u Njemačkoj uz najviše standarde kvalitete – “madeinGermany” kakvoća i užitak.

 

Prethodni članakPrve sedmice sa bebom
Naredni članakKako ojačati imunitet?

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave