Postojimo od 1923g. U asortimanu je preko 2500artikala. Proizvodni pogon je u Domžale Slovenija. Distribucija se vrši u preko 50zemalja I na sve kontinente. Tosama ima neophodne certifikate kao dokaz o ispravnosti poslovanja I kvaliteta proizvoda.

Upoznajte Tosamu

Tosama, tvornica sanitetskog materijala, d.o.o. je poduzeće s dugogodišnjom proizvodnom tradicijom. Proizvodni program je razdijeljen u tri područja: Medicinski proizvodi, Privatne robne marke i Široka potrošnja. U medicinske proizvode spadaju proizvodi za zbrinjavanje rane, sanitetski proizvodi i usluge, gdje je težište na setovima, te proizvodi za zdravstvenu i preventivnu njegu, s naglaskom na proizvodima za inkontinenciju. U programu privatnih robnih marki prodajemo higijenske tampone, a u programu široke potrošnje proizvode od pamučne vate, higijenske uloške i tampone te proizvode na njegu djece i domaćinstva.


Oktal Pharma Sarajevo jedna je od vodećih veledrogerija u BiH koja više od 16 godina osigurava redovnu i kvalitetnu distribuciju lijekova, medicinskih proizvoda i ostalih proizvoda za očuvanje zdravlja ljudi apotekama, bolnicama, domovima zdravlja, poliklinikama, laboratorijima za medicinsku biohemiju i optikama.

Upoznajte Oktal Pharmu

Alvogen O.R.S. efervescentne tablete koriste se za jednostavno i efikasno liječenje i spriječavanje dehidracije, stanja uzrokovanog prekomjernim gubitkom vode i soli u tijelu. O.R.S. predstavlja skraćenicu za Oralne Rehidratalne Soli, a u sebi sadrži kombinaciju glukoze i minerala.

Upoznajte Alvogen O.R.S.

Alvogen O.R.S. se koristi za jednostavno i efikasno liječenje i sprečavanje dehidracije.

O.R.S. mogu koristiti djeca svih uzrasta uključujući i onu najmlađu. Prijatan ukus koji podsjeća na limunadu olakšava konzumiranje tekućine koja je nephodna kako bi se djeca rehidratirala i oporavila uslijed gubitka tekućine.

Zentiva O.R.S. tablete sa okusom jagode pružaju nadoknadu tečnosti i elektrolita, a mališanima će goditi da nakon dijareje ili povraćanja pijuckaju “sokić” od jagode!

Alvogen O.R.S. dolazi u pakovanju od 12 efervescentnih tableta.


 

Prirodni dermokozmetički proizvodi prilagođeni potrebama nježne, osjetljive kože novorođenčadi, beba, djece, trudnica i mladih majki.

Upoznajte Amicus Pharma

Ewopharma je inovativni poslovni partner za marketing lijekova i proizvoda za unapređenje zdravlja u Centralnoj, Istočnoj Evropi i Švicarskoj. Kompanija aktivno posluje u ovom regionu više od 60 godina. Tokom vremena kompanija Ewopharma je izuzetno dobro upoznala ova tržišta i stekla veliki ugled na lokalnim tržištima. Ewopharma zastupa regionalne i međunarodne farmaceutske partnere kao njihov ekskluzivni nosilac dozvole i distributer i pokriva sve aspekte pristupa tržištu i komercijalizaciji lijekova koji se izdaju na recept i proizvoda za unapređenje zdravlja. Kompanija zapošljava više od 320 visokokvalifikovanih službenika u više od 15 zemalja. Za više informacija molimo vas da posjetite web-stranicu www.ewopharma.ba

Upoznajte Ewopharma

Kompanija Viennapharm d.o.o. je zastupnik austrijski farmaceutskih kompanija Kwizda, Lenus Pharma i Dr.A&L Schmidgall. U svom asortimanu nudi Visokokvalitetne lijekove i dodatke prehrani.

Upoznajate Viennapharm

Nakon 20 godina iskustva u Hrvatskoj i zemljama EU, Acidosalus® prirodni preparati sa probioticima konačno su dostupni u apotekama u Bosni i Hercegovini. Proizvođač MarinaLabOpus iz Zagreba, sa preko 50 nagrada dobijenim za inovaciju i kvalitet Acidosalus® preparata omogućila nam je dostupnost Acidosalsus preparata u različitim oblicima

Upoznajte Acidosalus

Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način. Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka, Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na naučno priznatim spoznajama.

Upoznajte Solgar

Linija Salvit sadrži proizvode ciljano formulirane za specifične nutritivne potrebe koji će osigurati unos potrebnih nutrijenata na prihvatljiv i učinkovit način.
Razvijen u suradnji s renomiranim europskim partnerima i timom stručnjaka posvećenih izvrsnosti, inovacijama i najvišim standardima kvalitete, Salvit osigurava suplementaciju temeljenu na znanstveno priznatim spoznajama, istovremeno ispunjavajući očekivanja potrošača.


Bosnalijek je najveći industrijski proizvođač lijekova u Bosni i Hercegovini, osnovan 1951. godine. Trajno je orijentiran prema svojim korisnicima, nastoji da svake godine obogati svoj proizvodni asortiman novim proizvodima, prilagođenim potrebama korisnika.

Upoznajte Bosnalijek

D3 SPRAY® je dodatak ishrani u obliku oralnog spreja. Sadrži vitamin D3 u obliku holekalciferola. Namijenjen je za primjenu u odraslih i djece. Prednosti D3 SPRAY® oralnog spreja su njegova praktična primjena i pogodnost korištenja u novorođenčadi, djece i osoba koje imaju teškoće s gutanjem ili probleme sa želucem ili crijevima, te omogućavanje vrlo brze i gotovo stopostotne apsorpcije vitamina D u organizam.


Upoznajte Amicus Pharma

Prirodni dermokozmetički proizvodi prilagođeni potrebama nježne, osjetljive kože novorođenčadi, beba, djece, trudnica i mladih majki.