Zdrava užina za idealnu konzumaciju van kuće

Stiže nam lijepo vrijeme, a sa njim i češća druženja i boravci van kuće, pa je ovo idealan trenutak da sa svojim mališanima više vremena provodite u prirodi. Mame već znaju da pripreme za boravak van kuće vrlo često mogu biti zahtjevne, jer postoji dosta stvari koje je potrebno spakovati – od raznih sitnica koje im mogu zatrebati, do užine, koja zaista predstavlja važnu stavku. 

Svi već znamo da treba da vodimo računa o tome da ishrana naših mališana bude kvalitetna, zdrava, raznovrsna i bogata različitim vitaminima. Sve ovo im možete obezbjediti dajući im dovoljnu količinu povrća i voća, što će doprinijeti jačanju njihovog imunog sistema i povoljno uticati na cjelokupno zdravlje.

O unosu vitamina i minerala kroz užinu više ne morate da brinete, zahvaljujući brendu Nutrino, koji nudi širok asortiman ukusnih i zdravih voćnih pirea spakovanih u pauč ambalažu. Nutrino asortiman nudi piree od različitog voća – pa tako možete pronaći one od jabuke, kruške, banane, breskve, žitarica, dinje, kao i mikseve koji podrazumjevaju kombinaciju različitog voća, a  koji su podjednako dobrog ukusa.

Strogo kontrolisano porijeklo namirnica i kvalitet sastojaka garantuju zdrave, hranljive i kvalitetne obroke i zadovoljavaju nutritivne potrebe svake faze razvoja djeteta.

Pored ishrane mališana, koja, kao što smo već rekli treba da bude bogata vitaminima i mineralima, ono što također treba napomenuti je da se ovo ne odnosi samo na njih, već i na vas dragi roditelji. Lijepa vijest je da ovi pirei dolaze u pakovanjima od 100g, koje je namjenjeno bebama, ali i u onom od 220g koji su namjenjeni starijoj deci i cijeloj porodici.

Pored toga, Nutrino pirei imaju i praktičan zatvarač koji omogućava ponovnu upotrebu i istovremeno sprječava curenje, pa su tako idealni za konzumiranje van kuće, u parku, školi ili na poslu.

Uz Nutrino proizvode priprema zdrave voćne užine postat će jednostavan zadatak, a želje mališana zadovoljene, uz najbolje od voća, u pakovanju koje prati ritam djece i roditelja.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave