Savjetnice za nošenje – Lenine putujuće nosiljke

 

Ko su savjetnice za nošenje?

Savjetnice za nošenje su uglavnom ili stručna medicinska lica ili majke sa dugogodišnjim stažom u nošenju svoje djece koje se odluče da završe neku od škola za nošenje. Škole i stepeni školovanja se razlikuju, a savjetnice u Leninim putujućim nosiljkama imaju certifikate iz 4 najpoznatnije škole nošenja.

Savjetnica za nošenje je tu da vam pomogne da bezbjedno i udobno nosite svoje dijete, pomogne prilikom izbora nosiljke koja je najbolja za vaše potrebe, ali i tu da vas ohrabri i da vas osnaži kao roditelja i izgradi sampouzdanje da krenete u avanture nošenja samostalno i bez straha.

Šta je projekat Lenine putujuće nosiljke?

Lenine putujuće nosiljke je projekat koji je nastao kao ideja jedne mame, Ane Vuletić da približi nošenje svima i koja zajedno sa timom nevjerovatnih majki gradi zajednicu bezrezervne podrške roditeljima. Ova podrška iako je primarno u nošenju, ona se tu ne završava. LPN trenutno ima dostupno preko 130 brendova iz cijelog svijeta i oko 450 nosiljki u cijelom regionu. Pokriva Srbiju, BiH, Hrvatsku i Sloveniju. Kroz grupu moguće je testirati nosiljke prije kupovine, ali i rentirati ukoliko niste u mogućnosti da kupite.

Po čemu se razlikuju nosiljke?

  • Materija

Materijal može da varira od platna, lana, da ima mrežicu ili da bude od tkane marame u različitim sastavima

  • Pojas

Nosiljke mogu da imaju tvrdo ili meko postavljeni pojas, da se nose u klasičnom ili “kecelja” stilu.

  • Punjene

Naramenice, pojas, punjenje kod nogu, mogu varirati kod različitih nosiljki.

  • Podesivost

Nosiljke mogu biti u potpunosti ili djelimično podesive. Nosiljke se podešavaju po širini i po visini. Podesivost se postiže na različite načine ili uz pomoć umetka.

  • Naramenice

Naramenice se mogu nositi u “H” ili ukrštene u “X”, ali nisu uvijek obje opcije dostupne na istoj nosiljci. Takođe, poprečni pojas može varirati (u dizanju).

  • Potpora

Neke nosiljke nude dodatnu potporu kao što je npr. lumbalna potpora

  • Položaji nošenja

Nosiljke mogu imati mogućnost nošenja naprijed, na leđima, kuku ili naprijed da je dijete okrenuto od nositelja, ali nemaju sve nosiljke sve mogućnosti.

  • Produživači

Neke nosiljke, bez obzira na njihovu podesivost, nude dodatne produživače za noge, kako bi produžile upotrebu nosiljke.

  • Kapuljača

Kapuljača se može razlikovati po veličini i obliku, može imati mogućnost skidanja ili biti ušivena, može imati rajsferšlus, dugmad, čičak, kopče, vezice, kukice…

  • Dodaci

Neke nosiljke dolaze sa dodacima koji su uključeni u cijenu ili se kupuju posebno, kao npr. gricke, torbice, rančevi.

Kakve su recenzije za DracoMom nosiljke?

Za DracoMom Carriers dovoljno je reći da su prošle godine izglasani od strane roditelja kao najbolje meko oblikovane nosiljke i Onbuhimo nosiljka. Veliki broj roditelja se upravo odluči na kupovinu DracoMom nosiljke nakon testa. Najčešće se pominje kvalitet, udobnost i nivo prilagodljivosti kao najveći benefiti.

Zašto savjetnice preporučuju DracoMom Carriers?

Cijeli admin tim je kupio makar jednu DracoMom nosiljku, a neki od nas i po nekoliko u različitim veličinama. Nama kao savjetnicama su odlične za savjetovanja jer ih je lako podesiti na svaku građu i uzrast bebe i samim tim olakšava naš posao. Također, kao savjetnice želimo da podržimo i naše mame preduzetnice i kvalitet i ljubav uložen u DracoMom nosiljke. Važno je reći da je DracoMom nosiljka prošla sve testove i ima zvaničnu certifikaciju da je bezbjedna za djecu, a za djecu želimo samo najbolje.

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, budite slobodni kontaktirati nas na IG @dracomomcarriers ili @lenastravelingcarriers.

Savjetnice o DracoMom

Leja Stojiljković Mitrović: “Panel koji se prilagođava tako da se nosiljka može koristiti i do 2 godine, brojna podešavanja koja omogućavaju da nosiljka bude izuzetno udobna bez obzira na građu onoga koji nosi i veliki izbor dezena i materijala čine Draco savršenim izborom za svakoga.”

Miljana Letović: „DracoMom Carriers jer pruža optimalan položaj i maksimalnu udobnost i potpuno je prilagodljiv kako za nositelja tako i za bebu.”

Ana Anastasijević Vuletić: “DracoMom Carriers mi je super za savetovanja jer se prilagođava svakoj građi nositelja i ima veliki raspon prilagođavanja uzrastu bebe. Takođe ih privatno koristim za obe ćerke.”

Snežana Simić: “Dracomom je više od nosiljke. To je mesto gde bebe udobno spavaju i uživaju u zagrljaju roditelja. Samom mogućnošću podešavanja panela i naramenica, nosive su dugo neprekidno pružajući bezbednost i udobnost za naše najmilije.“

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave