Disneyjevi klasici – Priče uz koje se sretno raste

Disneyjevi klasici – Priče uz koje se sretno raste

„101 DALMATINAC“ – na svim kioscima od 11.10.2018.

Poklanjamo dvije knjige 101 Dalmatinac, Disneyjevi klasici-TROPIK.

 

Ove jeseni “Tropik” i “Egmont“ Vam predstavljaju kolekciju od 30 izabranih Disneyjevih priča. Došlo je vrijeme da i novim generacijama Disneyjeve bajke uljepšaju djetinjstvo. Mališani, ali i njihovi roditelji, moći će da uživaju u pričama koje je na svoj jedinstven način prenio Walt Disney svojim nezaboravnim ilustracijama koje zauvijek ostaju u srcima velike i male djece. Priče prije spavanja tako će postati još zanimljivije.

Od 11.10. svakog četvrtka na kioscima će se naći nova slikovnica. Urađene u tvrdom povezu, sa prelijepim ilustracijama na 64 stranice, ove slikovnice postat će dio brojnih porodičnih biblioteka. U kolekciji se nalaze naslovi „101 Dalmatinac“, „Petar Pan“, „Mala sirena“, „Bambi“, „Kralj lavova“, „Auti“, „Snježno kraljevstvo“ i još mnogi drugi.

*Iz produkcijskih razloga ćirilično izdanje nije moguće puštati u prodaju prema rednom broju koji se nalazi na knjizi. I zato će se u prodaji prva naći knjiga s rednim brojem 2.  Ali ne brinite! Svih 30 knjiga će doći u prodaju i Vi ćete moći sakupiti cijelu kolekciju.

Pravila igre:

  • Share i like na našu facebook stranicu  i post 
  • Like stranicu www.tropik.ba
  • U komentar napišite koju priču od ponuđene dvije biste voljeli osvojiti.

Sretnog dobitnika izvlačimo u ponedjeljak 15.10.2018. godine.

Sretno!