Pelene i vlažne maramice – PAMPERS

Pelene i vlažne maramice – PAMPERS

Kao mama znate da je najvažnija stvar za pelenu da pomaže bebi da ostane suha te da joj bude udobno.

 

  • Naše obećanje

Već više od 50 godina roditelji se u njezi svojih beba oslanjaju na Pampers. Trudimo se zaslužiti ovo povjerenje svaki dan pružanjem sigurnih, visokokvalitetnih proizvoda koji će vam pomoći u zaštiti i brizi za vašu bebu.

  • Koristimo sigurne, nježne sastojke za pelene

Pampersove pelene, pelene-gaćice i maramice dermatološki su testirane. Napravljene su od sastojaka koji su podrobno ispitani i dokazano sigurni.

Surađujemo smo s vodećim pedijatrima, pedijatrijskim dermatolozima i stručnjacima za sigurnost kako bismo bili sigurni da su materijali koje koristimo u svojim proizvodima sigurni za bebe.

Sastojci koje koristimo uobičajeni su u većini pelena, pelena-gaćica i vlažnih maramica te ih svaki dan sigurno koristi 25 miliona djece širom svijeta. Da biste saznali više o tim sastojcima, pročitajte naš članak o tome što sadrže Pampersove pelene, pelene-gaćice i vlažne maramice.

Kao znanstvenici pa i roditelji, svemu pristupamo uvijek sa zdravom dozom skepticizma o sigurnosti sastojaka. Izdvajamo sve sastojke koje bi se moglo smatrati nedovoljno sigurnima za proizvode namijenjene djeci i bebama. Ako ne smatramo da je sastojak siguran, nećemo ga koristiti.

 

  • Pozorno pratimo sigurnost i kvalitetu

Kada je riječ o djeci, sigurnost je naš glavni prioritet. Čak i kad razvoj proizvoda završi, mi i dalje pratimo njihovu sigurnost i kvalitetu. Imamo pouzdane sustave nadzora kvalitete tijekom procesa proizvodnje, provodimo provjere tržišne kvalitete u trgovinama te pozorno slušamo povratne informacije i pitanja od mama i tata koji kupuju naše proizvode kad se oni obrate našem timu za brigu o potrošačima.