Nosiljke koje ispunjavaju želje roditelja

Osluškujući potrebe roditelja za nosiljkama koje će bezbrižno koristiti od prvog dana, kao i rješenja za nošenje djece u različitim položajima, vrijedni tim dizajnerica domaćeg brenda DracoMom osmislio je dvije nove nosiljke koje su postale veliki hit.

Za nježnost od prvog dana – Hatchling

DracoMom Hatchling je nosiljka kao nijedna druga. Meko oblikovana, od pamučne felpe, s malim dodatkom elastina nudi maksimalnu udobnost i sigurnost, a što je najvažnije, u njoj je bebe moguće nositi od rođenja. Ova newborn nosiljka je, kako poručuju Draco mame, namijenjena za početak vaše nošenačke pustolovine i saveznik u olakšavanju prvih dana roditeljstva jer je u njoj beba u položaju u kojem je bila u majčinom stomaku, te nastavlja pratiti poznati ritam njenog srca. Hatchling nosiljku možete koristiti za bebe od 3,2 pa sve do 11 kg, odnosno od konfekcijskog broja 56 do 74. Podešava se veoma jednostavno, bez komplikovanog vezanja, uz samo tri kopče, a njene ukrštene široke naramenice i panel prilagodljiv po širini i visini doprinosi udobnosti nošenja i dobroj potpori vratne kičme. Uz udoban, tanak i kompaktan pojas, ova mekana nosiljka je i veoma lagana – ima tek 350 g i smotana zauzima minimalan prostor u vašoj torbi.

Za raznovrsne nove početke – De Novo Prema sebi, na leđima, na boku, kako god poželite nositi svoje dijete, to je moguće sa DracoMom nosiljkom nazvanom De Novo. Ovaj posebni 3 u 1 model ima ravne naramenice koje se mogu nositi u obliku slova H ili ukršteno, što je pogodno kad nosite male bebe ili ste nositelj sitnije tjelesne građe. Uz to ima i dvosmjerne kopče na kraju naramenica i druge detalje koji omogućavaju da podesite sve do najmanjih detalja za vrhunsku udobnost i siguran korak u avanture. Dizajn nosiljki, materijali i boje koje DracoMom koristi imaju posebnu ulogu i zbog njih su ove nosiljke toliko popularne širom regije. Na primjer, s dolaskom toplijih dana ne morate brinuti da ćete se pregrijati jer mrežica na panelu nosiljke omogućava dodatni protok vazduha preko bebnih leđa. “Za nas je očuvanje sredine važno, pa tako je nosiljka pakovana u pamučnu vrećicu koju možete koristiti za skladištenje nosiljke ili nabavku. Nosiljkom De Novo smo objedinile sve ono što ste željeli”, kažu Mirna Perendija-Kučević i Rusmila Husić, dvojac koji je ljubav prema nošenju djece pretočio u uspješan i regionalno prepoznatljiv biznis od povjerenja. Mirna i Rusmila su protekle zime osmislile i posebnu jaknu za bebonošenje, a njihov kreativni duh s ljepšim vremenom donosi i nove sjajne ideje. DracoMom nosiljke su, zahvaljujući svojoj udobnosti i kvalitetnoj izradi, tokom godina postale prepoznatljiv brend, vrijedan pažnje te zastupljen u regionu. Bh. brend s evropskim standardima, u proizvodnji koriste atestirane kopče i tkanine za što veću sigurnost, kažu vlasnice ovog brenda, dodajući da su nosiljke kreirane u četiri veličine. 

Za više informacija o ovim proizvodima koji mijenjaju vaš život nabolje posjetite: DracoMom 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave