Najzabavniji razlozi zašto je super biti trudnica

Najzabavniji razlozi zašto je super biti trudnica

Najzabavniji razlozi zašto je super biti trudnica

 

Jutarnje mučnine koje traju dan i noć, bolovi u leđima, preosjetljivost na mirise, dodire, na cijeli svijet i slični simptomi ne dozvoljavaju vam da uživate u trudnoći kako ste planirali?

Pokušajte stvari gledati iz malo drugačije perspektive. Ako se već ne možete riješiti tih negativnih strana u trudnoći, pozitivan stav i dobar izgovor vam nitko ne može uzeti!

Danas vam donosimo razloge zašto je biti trudnica super zabavno!

Hranaaa

Neka se neko usudi prigovoriti trudnici koja jede. Čak i za najčudnije kombinacije sada imate najbolje moguće opravdanje. Teorija da morate jesti za dvoje naravno nije istinita, no kada vas ulovi žuta minuta, to vam se nitko neće usuditi reći. U trenutcima kada nećete jesti vjerojatno će vam neko od porodice ili prijatelja ponuditi da vas skuha što god vam padne na pamet.

Udobnost na prvom mjestu

Nikada nećete imati bolju izliku za izbjeći neudobne cipele, preuske hlače ili neudobnu košulju. Morate se osjećati udobno, a to i nije tako teško u mekanoj odjeći predviđenoj za okrugle trudničke trbuščiće. Vjerojatno ćete se upitati zašto trudničke hlače niste nosili cijeli život. Osim što ne žuljaju, utoplit će vaše bubrege, leđa i nježno umotati trbuščić.

Umor

Na početku trudnoće trudnice uglavnom osjećaju neobjašnjiv umor i nikako se ne mogu naspavati. Čak i kasnije kada poželite jednostavno ostati u svom krevetu umjesto odlazaka na druženja nitko vam to neće moći zamjeriti.

Loše pamćenje

Trudnice su poznate po lošijem pamćenju zbog hormonalne neravnoteže, no na to svakako treba gledati iz pozitivnog kuta gledanja. Čak ako vam se nešto potajno baš i ne da, zaboravljivost uvijek može poslužiti kao dobar izgovor.

Svi su ljubazni prema vama

Dobro, osim možda onih koji okreću glavu i prave se da nisu vidjeli da je trudnica ušla u autobus i slično. Ali ipak, u većini slučajeva trudnice posvuda budu dočekane pogledom na trbuščić i osmijehom. Čak i nepoznati ljudi će vas povremeno zaustavljati i ispitivati detalje o trudnoći, tako da će vam vjerojatno ta pažnja vrlo brzo dosaditi. Srećom, pa će vam zaboravljivost pomoći da se ne nervirate oko toga dugo!

 

trudnoca.hr