Najluksuznija rodilišta na svijetu

Najluksuznija rodilišta na svijetu

Kada u sobi i pogled na ocean samo je dio opisa koji krasi najluksuznija rodilišta

 


Zidovi obloženi mahagonijem, bijeli kožni kauči, moderne svjetiljke, i zavjese, kada u sobi i pogled na ocean samo je dio opisa najluksuznijih rodilišta u svijetu i soba u kojima borave bogate mame nakon poroda. Umjesto ležanja u sobama s cimericama, one su si priuštile prave apartmane s kuhinjama, skupom posteljinom i šampanjcem.

Nije potrebno nabrajati što je sve u njima mamama na raspolaganju jer u svima imaju pravo na hotelske uvjete, prostrane krevete za sebe, kauč i udobnu fotelju za partnera, TV za stotinu kanala, klimu, čajnu kuhinju, ali i masaže, 24 sata na raspolaganju sestre i doktore, balkone i fascinantne poglede s prozora…

Stoga, ako planirate bebu, a već vam je muka od uskih bolničkih soba i tankih stolica za partnere, mirisa drugih mama i plača njihovih beba, razmislite o smještaju u nekoj od ovih bolnica:

1. Clinique des Grangettes – Geneva Švicarska

Najpopularnija privatna klinika u Švicarskoj, okružena je parkom, a u njoj se godišnje porodi oko 1000 beba. Do sada ih je ondje rođeno oko 70 tisuća.

2. Matilda – Hong Kong

Samo za rezervaciju ove predivne sobe s pogledom na Sjeverno kinesko more treba izdvojiti 20 000 dolara. U bolnici nude njegu djeteta prema zahtjevu majke, usluga je hotelska, kupaonice su dizajnirane za njegu djeteta.

3. Chelsea & Westminster bolnica

Jedna od najvećih rodiljnih službi u Londonu, godišnje se ondje rodi oko 12.000 beba.

4.  Prince of  Wales, Sydney

‘Ne trebate brinuti o ničemu osim o onomu zbog čega ste ovdje’ skraćen je marketinški poziv mamama iz cijeloga svijeta ove Sydnejske bolnice za porode. Na raspolaganju su mamama 24 sata, a kada se mame zažele sunca, na raspolaganju imaju prostrani balkon ili šetnicu uz bazen s pogledom na more.

5. Mt. Sinai Hospital – New York

Ova elitna bolnica nalazi se u 5.ulici u New Yorku s pogledom na Central Park. Godišnje imaju oko 12 tisuća poroda i ondje dolaze većinom bogati iz ‘glavnog grada na svijetu’. Ondje mame poučavaju dojenju, a prije izlaska dobiju seriju fotografija sa svojom bebom.

6. Lakewood Family Birthplace

Mir i udobnost u bolnici u Kansas Cityju u američkoj  državi Missouri ovdje su ključni pa mame na raspolaganju imaju prostrani apartman  dizajniran u umirujućem i opuštajućem tonu.

7. Cedars – Sinai Hospital, Los Angeles

U ovoj bolnicu na svijet dolaze djeca Hollywoodskih glumaca i slavnih osoba, a možda je najpoznatija  jer je ondje rodila Kim Kardashians, a tom prilikom imali smo mogućnost vidjeti o kakvom se komforu radi. U apartmanu mogu spavati i drug članovi obitelji, mame na dolasku čeka košarica dobrodošlice, a na izboru je i vegetarijanski meni.

8. Rose medical center – Denver

Riječ je o jednom od najluksuznijih američkih rodilištima.

 

djecjaposla.com