Lumpi asortiman samo najbolji za naše najmlađe

Mercator u svom asortimanu ima više od  1300 proizvoda svoje robne marke visoke kvalitete i pristupačne cijene. Mercator brandovi robne marke  su nastali kao odgovor na želje i potrebe kupaca, a da bi se zaista uvjerili da je to proizvod kakav svi želimo, više puta tokom procesa svi proizvodi  idu na provjeru kontrole kvaliteta, kao jednim od ključnih segmenata svake dobre i savjesne proizvodnje.

Mekane i udobne Lumpi pelene 

Jedan od Mercator brendova je veoma kvalitetna linija Lumpi dječijih pelena. U saradnji sa renomiranim bosanskohercegovačkim proizvođačem Violeta, koriste se najmodernije tehnologije za proizvodnju Lumpi pelena a koji se mogu naći na policama u BiH ali i u zemljama regiona. Lumpi pelene su udobne, mekane, brzo upijajuće, bez parabena i bez alkohola. Osluškujući potrebe majki koje žele zdravo i bezbrižno odrastanje svojih mališana, Mercator kontinuirano razvija i unapređuje Lumpi pelene, jer je upravo Lumpi najbolji saveznik majki. Ako vaša beba treba meke i udobne pelene, isprobajte Lumpi sa vrhunskom tehnologijom za maksimalno upijanje. 

Vlažne maramice

Lumpi vlažne maramice su nježne, antialergijske i bez alkohola. Ove maramice održavaju prirodnu pH vrijednost kože i idealne su za održavanje higijene u svakoj prilici. U Mercator prodavnicama možete naći 3 vrste Lumpi vlažnih maramica i to sa panthenolom, glicerinom i sa ekstraktom kamilice. Sve tri linije su proizvedene bez alkohola, bez umjetnih boja i dermatološki su testirane.

Njega vaše bebe

Za besprijekornu njegu vaše bebe tu su i Lumpi šamponi, kupke i gelovi za kupanje koji imaju pH vrijednost 5,5 što je jedan od veoma važnih faktora za prirodnu njegu vaše bebe. Ovi proizvodi ne sadrže paraben, što vašoj bebi daje prirodnu mekoću kože i sjaj.

Veš za vaše mališane

Lumpi je svoj program obogatio i sa novom kolekcijom dječijeg donjeg veša koji je izrađen sa posebnom pažnjom. Potpuna mekoća i visok kvalitet tkanine sa popularnim motivima oduševiti će sve mališane i pružiti im udobnost i toplinu poput zagrljaja.

Pronađite Lumpi proizvode u Mercator prodavnicama i uvjerite se u kvalitet i pristupačne cijene.

Vaš Mercator

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave