Hrana za bebe „Baby King“ daje bebi prirodan, kvalitetan i siguran obrok!

Hrana za bebe „Baby King“ daje bebi prirodan, kvalitetan i siguran obrok!

Materinstvo – to je ogromna radost i istovremeno velika odgovornost. Dati svome djetetu samo najbolje, okružiti ga ljubavlju i vidjeti kako ono raste zdravo i veselo najveća je nagrada. Mame treba da znaju koliko je za bebu  važan kvalitet hrane u prvoj godini života. Svakako, u prvim mjesecima života najbolje za ishranu dojenčeta je majčino mlijeko. Kada Vaša beba navrši četiri mjeseca, potrebno je početi sa dohranom djeteta. Kod svake mame se tada, savršeno jasno, javlja pitanje: „A koja hrana će biti kvalitetna i bezbedna kao majčino mlijeko?“ Svakako, ta koja je napravljena od najkvalitetnijih sirovina, po najsavremenijim standardima kvaliteta i pri tom pruža sve neophodne hranljive materije koje su neophodne za pravilan rast, razvoj i zdravlje Vaše bebe.

 

Kompanija FLORY predlaže Vam Baby King instant bezmliječne i mliječne kaše na bazi žitarica, uz dodatak voća i povrća koje predstavljaju najbolju dohranu za Vašu bebu.

 

ZAŠTO IZABRATI BABY KING DJEČIJU HRANU?

Kvalitet – Već 15 godina tim stručnjaka sa instituta Comida Med iz Nemačke sa dr. Rainerom Braunom na čelu stoji iza brenda „Baby King“.  Pratimo najsavremenije svjetske trendove u proizvodnji dječije hrane uz poštovanje principa sistema HACCP i ISO standarda. Sarađujemo sa renomiranim evropskim proizvođačima sirovina kvaliteta za dječiju hranu, primenjujemo stroge evropske regulative, što garantuje visok kvalitet naših proizvoda. Ovo su prepoznala i tržišta Rusije, Amerike, Ukrajine, zemalja Afrike,  Bliskog Istoka i bivše Jugoslavije.

Bezbjednost – Prirodni sastojci, bez dodataka soli i saharoze, bez vještačkih boja, aditiva i konzervanasa.

Benefiti –  Baby King sadrži proteine, ugljene hidrate, masti, kao i probiotike koji pomažu u varenju hrane i jačanju imunog sistema odojčeta, kompleks vitamina i minerala koji utječu na pravilan rast kostiju i zuba, na mentalni razvoj i prevenciju anemije.

Jednostavna i brza priprema  –bez prethodnog kuhanja, uz dodatak prokuhane vode ili mlijeka.

 

ORGANIK proizvodi – U želji da zadovoljimo potrebe sadašnjih i budućih potrošača za zdravom hranom, plasirali smo na tržište novu liniju proizvoda pod nazivom Organic. Zbog načina i procesa dobijanja koji je u harmoniji sa prirodom, organski proizvodi imaju veću životnu energiju i snagu, a ona je upravo odgovorna za održavanje imuniteta, regeneracionih procesa i održavanja vitalnosti ljudskog organizma. Naročito se ističe značaj u ishrani djece.

 

Svaka majka može biti sigurna da birajući hranu za bebe „Baby King“ daje svojoj bebi prirodan, kvalitetan i siguran proizvod!

 

Direktni link: http://www.aleva.rs/

http://www.flory.rs/sr