Union Foods d.o.o. je društvo osnovano 1997. godine sa sjedištem u Čitluku. Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija rashlađenih i nerashlađenih proizvoda. Tvrtka Union Foods je jedan od vodećih distributera roba široke potrošnje u BiH s više od 20 godina iskustva. Osim distribucije, izuzetno bitni segmenti poslovanja kompanije su proizvodnja i ugostiteljstvo.

Upoznajte Union Foods

Mineralna voda Mg Mivela, sa svojih 343 mg magnezija po litri, gotovo zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem, a njen se unos preporučuje svim uzrastima, bez obzira na dob i spol. Pijenjem Mg Mivele osiguravamo uravnotežen unos magnezija u organizam bez velikih oscilacija i laksativnog učinka. Mg Mivela na tržištu dolazi u tri verzije: gazirana, blago gazirana i negazirana.

Upoznajte MG Mivelu

Mg Mivela sadrži visok sadržaj otopljenog magnezija, koji tijelo lako može iskoristiti, bez laksativnog učinka na probavu. Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji sudjeluje u više od 350 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma, a najbolje ga je uzimati iz prirodnih izvora: hrane i vode. Magnezij pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića, te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Posebnu važnost magnezij ima u trudnoći i laktaciji, kada potrebe za ovim mineralom rastu.

1 litra gazirane prirodne mineralne vode Mg Mivela gotovo zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem. Zbog lošijih prehrambenih navika, populacija je već u značajnoj mjeri ugrožena nedostatkom magnezija u organizmu.


 

Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih, visokoalkalnih, bikarbonatnih voda. Posjeduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama, a mineralni sastav odgovara svim kategorijama potrošača: djeci, trudnicama, odraslima, sportistima i rekreativcima.

Upoznajte Prolom Vodu