Naša Vivia je čista voda – i ništa drugo. Uzeta sa izvora u srcu planine, netaknuta dolazi vama u ruke.​

Upoznajte Vivia Vodu

Kao najizdašniji od mnogobrojnih u tom kraju, izvor Vivie izliva se u rijeku Drinjaču, koja se zajedno sa Jadrom, 8 km dalje, uliva u rijeku Drinu. Naša ljubav prema tom kraju, ljudima i prirodnim bogatstvima, odredila je čitavu filozofiju naše kompanije. Poštovati prirodu, čuvati je i koristiti resurse sa ve­likom pažnjom i ljubavlju.

Union Foods d.o.o. je društvo osnovano 1997. godine sa sjedištem u Čitluku. Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija rashlađenih i nerashlađenih proizvoda. Tvrtka Union Foods je jedan od vodećih distributera roba široke potrošnje u BiH s više od 20 godina iskustva. Osim distribucije, izuzetno bitni segmenti poslovanja kompanije su proizvodnja i ugostiteljstvo.

Upoznajte Union Foods

Velika je čast biti distributerom poznatih svjetskih brendova, a ujedno i jak motiv za daljnji nastavak razvoja kompanije i stvaranja pozitivnih trendova. S našim partnerima njegujemo dugoročne odnose i ponosni smo da su nas prepoznali kao distributera s kojim mogu ostvariti svoje ciljeve. Na ovom sajmu predstaviti ćemo nekoliko renomiranih brendova. U prvom redu tu je Jogobella (Zott) sa širokom paletom voćnih jogurta, zatim već svima poznati Monte (Zott) pudinzi, te Feel Happy (Chips Way), mekani biskvit s 3 kremasta okusa.

Mineralna voda Mg Mivela, sa svojih 343 mg magnezija po litri, gotovo zadovoljava dnevne potrebe za magnezijem, a njen se unos preporučuje svim uzrastima, bez obzira na dob i spol. Pijenjem Mg Mivele osiguravamo uravnotežen unos magnezija u organizam bez velikih oscilacija i laksativnog učinka. Mg Mivela na tržištu dolazi u tri verzije: gazirana, blago gazirana i negazirana.

Upoznajte MG Mivelu

Mg Mivela sadrži visok sadržaj otopljenog magnezija, koji tijelo lako može iskoristiti, bez laksativnog učinka na probavu. Magnezij je jedan od najvažnijih minerala koji sudjeluje u više od 350 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma, a najbolje ga je uzimati iz prirodnih izvora: hrane i vode. Magnezij pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnoj funkciji mišića, te normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Posebnu važnost magnezij ima u trudnoći i laktaciji, kada potrebe za ovim mineralom rastu.

Prolom voda pripada grupi niskomineralizovanih, visokoalkalnih, bikarbonatnih voda. Posjeduje diuretičko i bakteriostatno dejstvo. Niska mineralizacija omogućava da se može piti u velikim količinama, a mineralni sastav odgovara svim kategorijama potrošača: djeci, trudnicama, odraslima, sportistima i rekreativcima.

Upoznajte Prolom vodu

Izvor Prolom vode se nalazi na istočnim padinama planine Radan, koja pripada najstarijem vulkanskom masivu na ovim prostorima. Celo područje Radan planine predstavlja svojevrsnu ekološku oazu, jer u prečniku od 50 km nema nikakvih industrijskih postrojenja ni prometnih saobraćajnica. Izvor Prolom vode i savremena punionica se nalaze u neposrednoj blizini Prolom Banje, u kojoj su sva lekovita svojstva Prolom vode i okolni prirodni ambijent u službi poboljšanja zdravlja i vitalnosti.