Disneyjevi klasici – Priče uz koje se sretno raste!

Disneyjevi klasici – Priče uz koje se sretno raste!

„Trnoružica“/“Uspavana lepotica“ – sedma knjiga na svim kioscima od 22.11.2018.

Kako bi divno bilo biti princeza… Imati predivne haljine, nakit i princa na bijelom konju (ko kaže da mora biti bijeli?). O tome sanja skoro svaka djevojčica, zar ne? Ali ni jedna ne misli kako nije lako biti princeza, kako je svaka prava princeza prošla kroz težak put do svoje sreće. A jedna od njih prošla je uistinu trnovit put.

Nakon dugog iščekivanja, kralju i kraljici osmjehnula se sreća. Rodila se njihova jedinica, mala princeza Aurora. Rođenje princeze Aurore s radošću je dočekalo cijelo kraljevstvo – svi osim zle vještice Grozdane, koja je bacila kletvu na malu princezu. Kako bi je zaštitile tri dobre vile odvele su djevojčicu sa sobom u šumu da tamo raste pod njihovom zaštitom. Ali, zla vještica otkriva njihovu varku!

Na svoj šesnaesti rođendan, Trnoružica, kako su je vile prozvale, uputila se pjevajući u šumu. Njen predivan glas čuo je princ Filip. Princ se u nju zaljubio na prvi pogled, ali misleći kako je obična, seoska djevojka, nije htio da joj kaže da je princ. Nakon plesa i razgovora, Trnoružica je bila očarana Filipom.

Vile su joj tada otkrile istinu o njenom porijeklu i uputile se s njom u dvorac. Čim je ušla u svoj pravi dom, začarana vještičinim riječima, ubola se na vreteno i zaspala. Nakon borbe protiv Grozdane, koja se pretvorila u zmaja, uspavanu ljepoticu poljupcem spašava princ Filip.

Svakog četvrtka na kioscima potražite novu slikovnicu. Svima koji na kioscima propuste neku od knjiga, bit će omogućeno da je naruče putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.

Pravila igre:

  • Podijeliti javno post i lajkajte našu facebook stranicu
  • Lajkati facebook stranicu kompanije Tropik
  • U komentar označite osobu s kojom biste podijelili ovu priču

Sretnog dobitnika ili dobitnicu izvlačimo  26.11.2018. godine.