Da li ste znali da je ECOEGG, dobitnik nagrade za najbolji deterdžent za veš za nježnu kožu beba, napokon stigao i kod nas?

Prirodan, inovativan 2u1 eko-deterdžent i omekšivač za veš koji mame i bebe širom svijeta sa razlogom obožavaju!

Sa njim nema brige, ne sadrži apsolutno nikakve toksične ili štetne materije, 100% je hipoalergijski što odgovara nježnoj bebećoj koži i čak postoji linija koja je za one sa najosetljivijom kožom poput ekcema i alergija.

Jedini i prvi PERIVI ekološki ubrusi u BiH! Ova inovativna ekološka zamjena za jednokratne papirne ubruse dolazi nam iz Velike Britanije i izrađena je od prirodnog vlakna bambusa. Pakovanje se sastoji od 20 listova, gdje po završenoj upotrebi list ubrusa se ne baca već se može oprati u mašini i do 85 puta, što ukupno daje i do par hiljada korištenja!

ECOEGG 3u1 eko-detoks tablete su JEDINE detoks tablete na našem tržištu koje sadrže 0% toksičnih hemikalija, ekološke i veganske. Efikasno čiste cijevi mašine od tvrdokorne prljavštine, eliminišu neprijatne mirise, uklanjaju naslage nakupljenog deterdženta, omekšivača, buđi i kamenca. Također su i vrlo lake za upotrebu!

ECOEGG 2u1 dopune za eko-deterdžent i omekšivač za veš su inovativni proizvodi iz Velike Britanije.

Ovu dopunu od 50 pranja, kupujete nakon potrošenog pakovanja vašeg ECOEGG 2u1 eko-deterdženta i omekšivača od 70 pranja, dok vaše ECOEGG eko-jaje možete koristiti iznova i iznova, doprinoseći smanjenju plastičnog otpada!

Pronađite nas na Facebooku: Ecoegg BiH,  ili Instagramu: ecoegg_ba.

Sve one koji izvrše narudžbu, i napomenu da su reklamu vidjeli na društvenim mrežama portala Roditelj, nagrađujemo sa 10% popusta.

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave