Bepanthen® Baby mast za majku i bebu

Bepanthen® Baby mast za majku i bebu

Mlade majke često su zabrinute zbog kože novorođene bebe, posebno kad njihov mališan ima crvenu i nadraženu guzu. Majka naravno odmah posumnja u ispravno postupanje s djetetom i njegu kože, a često se javlja i osjećaj nesigurnosti da li je uopće dobra majka. Budući da svaka majka želi najbolje za svoje dijete, takvi je problemi ne ostavljaju ravnodušnom.

Crvenilo i nadražena koža guze čest je slučaj djece u najranijoj dobi. Pojedina djeca imaju više sreće i to im se rijetko događa, posebice ako su njihove majke osviještene glede preventivne njege najnježnije kože. Ostala djeca imaju ozbiljne teškoće sa crvenilom i iritacijom kože, a to je često uzrok dječjem plaču.

Ako ste i vi jedna od tih majki, čije dijete plače zbog nadražene kože na guzi, odmah ćemo vas utješiti, budući da postoji vrlo jednostavno rješenje tog problema. Uz uvažavanje naše preporuke, teškoće ćete izbjeći i u budućnosti.

Najvažnije je da najprije izliječite crvenilo i upalu kože na guzi vaše bebe, koja je postala takva zbog sta

lnog kontakta s pelenama. Nakon izlječenja vrlo je važno da odgovarajućom njegom spriječite daljnje tegobe, kao što su crvenilo i iritirana koža.

Klinički je dokazano da se s redovitom upotrebom Bepanthen® Baby masti uveliko smanjuje mogućnost crvenila kože bebine guze. Mast je bogata izabranim masnoćama koje  stvaraju prozračni zaštitni sloj na koži te ju štite od hemijskih i fizičkih uticaja. Panthenol je učinkovit sastojak koji podržava vlastiti regenerativni proces kože.

Bepanthen® Baby mast je klinički ispitana i niz godina priznata robna marka. Budući da ne sadrži konzervanse, bojila i mirise, Bepanthen® Baby mast može se primjenjivati i kod nedonoščadi.

Majke koje koriste Bepanhten® Baby mast mogu biti mirne i uvjerene da čine najbolje za svoje zlato.

 

LMR-CH-20210701-08

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave