Bebin prvi novogodišnji poklon

Bebin prvi novogodišnji poklon

Da li ovih dana intenzivno razmišljate kako u prazničnu atmosferu uklopiti i novopristiglog člana porodice kojem je neophodna vaša pažnja?

Bliže nam se zimski praznici, za mnoge roditelje najlepši dio godine. Porodična okupljanja uz svjetlucavu novogodišnju dekoraciju su dobra prilika da na kratko vrijeme predahnemo od svakodnevnih obaveza i posvetimo se druženju sa najmilijima.

Da li ovih dana intenzivno razmišljate kako u prazničnu atmosferu uklopiti i novopristiglog člana porodice kojem je neophodna pažnja i koji je najbolji način da kvalitetno provedete praznike sa bebom?

Bebi je svejedno da li je ljeto ili zima, Nova godina ili neka druga prilika za slavlje, sve dok su uz nju njeni najdraži koji će joj obezbjediti bliskost i toplinu. Nova godina je idealna prilika za stvaranje prvih porodičnih uspomena kojih ćete se svi rado prisjećati u godinama koje dolaze. I zato pokušajte da prva novogodišnja noć svima ostane u lijepom sjećanju.

Ritam bebe je nešto što se mora pratiti i novogodišnja noć nije izuzetak za to. Ukoliko očekujete goste, prilagodite njihov dolazak bebinom ritmu spavanja ili ishrane.

Novogodišnji pokloni prikladni za bebe

Svaki roditelj će poželeti da svoje dijete obraduje poklonom bez obzira koliko ono ima godina ili mjeseci. Kutijica ispod jelke upakovana u šareni papir nas vraća u djetinjstvo i svako od nas želi da takvu radost osjeti i njegovo dijete.

Kod odabira poklona za bebe savjetujemo da se odlučite za one koji će biti praktični i pomoći da se majka dodatno poveže sa svojom bebom, jer je to ono što je bebi u prvim mjesecima najpotrebnije.

Marama za nošenje bebe

Iako djeluje kao poklon za mame a ne bebe, namjena marame je da pored praktičnosti utječe i na povezivanje mame i bebe kroz bliskost i dodir koji se javlja kada dijete ušuškamo i prislonimo uz sebe. Različite boje i materijali su stvar izbora svake majke, a ponuda je veoma velika.

Otisci stopala ili šaka

Uspomena za cio život! Samo jednom će te rukice i nogice biti tako malene i prava je šteta da ne budu zauvijek zapamćene u svom prirodnom obliku. Dijete, a i svi članovi porodice će se sigurno sa velikim oduševljenjem vraćati ovoj uspomeni.

Ogrlica za dojenje

Ukoliko dojite, sigurni smo da će ogrlica za dojenje biti interesantna i bebi i mami. To je ogrlica koja se sastoji od pamučnih kuglica raznih boja. Veoma je dekorativna i dopadljiva mami i bebi. Posebno je interesantna malo starijim bebama koje često nemaju strpljenja i traže zanimaciju tokom dojenja.

Želimo vam da predstojeći praznici prođu što ugodnije i da vam prva Nova godina sa bebom ostane u prelijepom sećanju!

 

 

bebiron.net