BABY KING – KRALJEVSKI OBROK ZA VAŠU BEBU

BABY KING – KRALJEVSKI OBROK ZA VAŠU BEBU

 

FLORY d.o.o. je fabrika za proizvodnju instant dječije hrane osnovana 2003. godine u Kruševcu. Za proizvodnju instant dječije hrane na bazi žitarica primjenjuje se najsavremenija tehnologija prerade i kao takva jedinstvena je u Srbiji.

Kupovinom «know-how» tehnologije od Instituta za hranu COMIDA MED iz Rozbaha – Njemačka na čijem čelu se nalazi dr Rainer Braun, dobili smo objedinjeno iskustvo, znanje i najnovija tehnološka dostignuća u oblasti proizvodnje dječije hrane. Hrana je jednostavna za pripremanje, sa izbalansiranim sadržajem svih hranljivih materija koje su neophodne za pravilan rast, razvoj i zdravlje beba i u potpunosti ispunjava stroge zahtjeve regulativa Evropske Unije. Bezbjednost svih proizvoda garantuje sistem HACCP.

Svojim razvojnim programima, tehnologijama i bogatom paletom proizvoda, FLORY ispunjava očekivanja kako domaćeg, tako i inostranih tržišta u oblasti proizvodnje dječije hrane, koja iz godine u godinu postaju sve probirljivija i zahtjevnija. Orijentacija ka izvozu, uslovila je da ovo preduzeće postane stabilan partner u snadbjevanju kvalitetnim proizvodima na mnogim tržištima, što ga čini liderom u svojoj grani proizvodnje. Za veoma kratak period, proizvodi Baby King našli su svoje mjesto kako na tržištu Srbije, tako i na tržištima zemalja bivše Jugoslavije, ali i u Rusiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Ukrajini, zemljama Afrike, Bliskog Istoka…

 

Baby King proizvodi su idealni za prvu dohranu djece nakon 4. mjeseca, kao i od 6. i 8. Meseca starosti. Osim proteina, ugljenih hidrata i neophodnih masnoća, sadrže vitamine: A, D, E, K, C, B1, B2, niacin, B6, folnukiselinu, pantotenskukiselinu, B12 ibiotini mineralnematerijekalcijum, kalijum, fosfor, gvožđe, jodicink.

Proizvodi Flory d.o.o. dobijeni su od potpuno prirodnih i laboratorijski strogo kontrolisanih sastojaka koji obezbeđuju Vašoj bebi sve neophodne materije i energiju zapravilan i zdrav razvoj. Naročito ističmo voće i povrće u prahu koje svojim kvalitetom u potpunosti ispunjava stroge zahteve zakorišćenje u proizvodnji dečije hrane, za razliku od svježeg voća i povrća kupljenog na pijaci koje nema ovakvu kontrolu.

 

BABY KING INSTANT DJEČIJA HRANA BEZ DODATOG MLIJEKA

 

Baby King Pirinčane cerealije sa vanilom – Ukusne pirinčane cerealije obogaćene vitaminima (A, D, E, K, C, B1, B2, niacin, B6, folna kiselina, pantotenska kiselina, B12, biotin) i mineralima (gvožđe, kalcijum, kalijum, jod, cink i fosfor) idealne su za početak dohrane jer se pirinač preporučuje kao jedna od prvih namirnica za dohranu beba. Sadrži prebiotska vlakna u količini koja zadovoljava dnevne potrebe dojenčeta i koje potpomažu dobrom varenju, jačanju imunog sistema dojenčadi i stimulisanju rasta korisne mikroflore crijeva. Ne sadrži saharozu. Prilagođeno je nutritivnim i fiziološkim potrebama dojenčeta. Napravljeno sa vodom ili čajem je dobro za regulisanje dijareje.

 

Baby King Pirinčane cerealije sa mješavinom voća– Nemliječne instant pirinčane cerealije sa četiri vrste voća (jabuka, banana, kruška, pomorandža). Sadrži prebiotska vlakna u količini koja zadovoljava dnevne potrebe dojenčeta i koje potpomažu dobrom varenju, jačanju imunog sistema dojenčadi i stimulisanju rasta korisne mikroflore crijeva. Izuzetno je povoljna za  navikavanje dojenčadi na  nove i različite ukuse. Banana sadrži balastne materije i ima visok sadržaj vitamina B i kalijuma, dok je jabuka bogata mineralima i vitaminima i dobar je antioksidans. Kruška je dobar izvor vitamina C i zbog primamljivog mirisa i ukusa, dojenčad je dobro prihvataju.  Pomorandža sadrži veliku količinu vitamina i minerala, jača imunološki system i poboljšava apetit. Ne sadrži saharozu.

 

Baby King Pirinčano-pšeničnecerealijesačokoladom – Nemliječne instant cerealije sa čokoladom na bazi pirinčanog i pšeničnog griza. Hranljiva je i obezbeđuje potrebnu energiju za pravilan rast i razvoj dojenčeta. Napravljena je prema novoj recepturi, sa značajnim sadržajem čokolade. Čokolada je jedan od omiljenih i rado prihvaćenih ukusa kod beba. Sadrži važne materije koje štite organizam (vitamin E, gvožđeimagnezijum). Po svojim nutritivnim svojstvima proizvod je adekvatan i za ishranu starijih osoba koje žele lako svarljiv obrok.

Baby King Cerealije sa mješavinom povrća – Nemliječne instant cerealije (kukuruz, pšenica, ječam i raž) sa mešavinom povrća (spanać, šargarepa, paradajz, cvekla). Spanać je bogat mineralima i vitaminima, naročito C i A koji su važni antioksidansi, vitaminom K važnim u održavanju zdravlja kostiju. Šargarepa je bogata vitaminima (pre svega B grupe), mineralnim sastojcima i pektinima. Cvekla pored bogatog sadržaja minerala i vitamina sadrži i vitamin B12 koji je izuzetno redak u namirnicama biljnog porijekla. Paradajz je izuzetno bogat vitaminima i mineralima, jača odbrambeni system organizma kod beba. Ne sadrži saharozu.

 

Direktni link: www.aleva.rs