5 šik trudnica na visokim štiklama

Milla Jovovich prošetala je crvenim tepihom u Veneciji na promociji svoga novoga filma Cymbeline. Bila je to i odlična prilika da glumica sa zadovoljstvom pokaže i svoj trudnički trbuščić

Milla je vizija u bijelom i zrači posebnim trudničkim sjajem (Foto: Splashnews)

illa Jovovich je trudna je po drugi put. Glumica stara 39 godina sretnu je vijest objavila prije desetak dana, a premijeru filma Cymbeline na Venecijanskom filmskom festivalu iskoristila je da po prvi puta pokaže i sladak trudnički trbuščić.

Milla je zračila posebnim trudničkim sjajem na crvenom tepihu u maloj bijeloj haljini, koju je nadopunila trendi štiklama sa zmijskim uzorkom.

Visoke potpetice s uzorkom pitona i potpisom Luce Valentina naglasile su njene vitke noge, a cijelu kombinaciju zaokružila je bijelom decentonom torbicom.

Zvijezda serijala Resident Evil u trileru Cymbeline glumi uz Dakotu Johnson i Ethana Hawka, a film je opisan kao epska borba između pokvarenih policajaca i jedne motorističke bande.

Iako je snimanje iziskivalo mnogo fizičkog napora, Milla ga je završila davno prije potvrde o drugoj trudnoći. Svoje prvo dijete u braku s filmašem Paulom Thomasom Andersenom – kći Ever, Milla je rodila u studenom 2007.

U nastavkui pogledajte i druge šik trudnice u visokim potpeticama.

Oskarovka Halle Berry odlično je nosila potpetice u drugoj trudnoći (Foto: AFP)

Vojvotkinja od Cambridgea dok je bila trudna sa sinčićem Georgeom

Gwen Stefani bila je šik trudnica i u obavljanju svakodnevnih aktivnosti (Foto: Splashnews)

 

www.zadovoljna.dnevnik.hr