Koja je cijena Nifty testa?

Koja je cijena Nifty testa?

Koja je cijena Nifty testa?

 

NIFTY test je prenatalni test kojega pacijentice same plaćaju, a provodi se u ranoj trudnoći.

Visoko je pouzdan, najkvalitetniji, test za utvrđivanje kromosomskih nepravilnosti u plod na svijetu. U potpunosti je siguran, jer je za provođenje testa potrebno izvaditi samo malo krvi trudnice. Zbog toga ima povjerenje kako ginekologa tako i budućih roditelja. Do sada je napravljeno skoro 4.000.000 NIFTY testova u svijetu, iz reakcija trudnica doznajemo kako su jako zadovoljne sa jednostavnošću testa i brzim rezultatima koji stižu u svega nekoliko dana.

NIFTY je najbolji prenatalni test na tržištu, sa najširim panelom testiranja raznih kromosomskih bolesti.  Sa njime ćete, uz pouzdanost veću od 99%, dobiti informaciju o zdravlju svoje bebe, a NIFTY će Vam ukoliko ćete to htjeti otkriti i spol Vaše bebe.

Na raspolaganju su različiti paketi  NIFTY testa; nazvani NIFTY Basic, NIFTY Standard i NIFTY Plus.

Paketi se razlikuju po broju testiranih kromosomskih nepravilnosti. NIFTY Basic testira tri najčešće kromosomske bolesti, odnosno Down, Edwards i Patau sindrom, NIFTY Standard uz navedene vrši testiranje na aneuploidije spolnih kromosoma. NIFTY Plus, poznatiji još kao najkompletniji test na svijetu omogućuje testiranje na dodatnih 60 vrsta delecija i duplikacija (točan popis stoji na našoj web stranici www.nifty-test.ba).

Za Nifty Basic ćete izdvojiti 390eur, za Nifty Standard 490eur i za Nifty Plus  650eur.

Analizira se majčina krv koja za vrijeme trudnoće sadrži u sebi i bebinu DNA. Uz pomoć tehnologije genetskog skvenciranja moguće je doznati postojanje genetske nepravilnosti u ploda; računajući broj kopija određenoga kromosoma zapaža se manjak ili višak istoga. Analiziranje krvi se provodi u visoko tehnološki opremljenom laboratoriju u Europi.  Budućim majkama to zasigurno predstavlja prednost, jer blizina laboratorija smanjuje vrijeme čekanja na rezultate – koji su dostupni kroz 6-8 dana od uzimanja uzorka krvi.

Ukoliko posjetite web stranicu www.nifty-test.ba možete pogledati video u kojem je prikazan postupak NIFTY testa, ali i popis partnera kod kojih možete napraviti NIFTY test diljem BIH.