Zbog velikog interesa besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

Zbog velikog interesa besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

Zbog velikog interesa besplatne edukacije za trudnice ponovo u Sarajevu

 

”Naše putovanje počinje” naziv je besplatnog edukativnog druženja za trudnice koje se ponovo održava u Sarajevu. Zbog velikog interesa i uspjeha projekta, ponovo će u Hotelu Ibis Styles, na petom spratu, 17.06.2019. godine (ponedjeljak), u periodu od 17:00 do 19:00 sati, trudnice imati priliku slušati zanimljiva i poučna predavanja doktora i stručnjaka, te posjetiti štandove sponzora i partnera.

Domaćin druženja je Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – Mehmedbašić, dok je predavač ispred poliklinike specijalista ginekologije i opstetricije Dr. Eldar Mehmedbašić.

Svaku trudnicu očekuje vrećica sa poklonima i lecima sponzora i partnera projekta. Zavod za ginekologiju, perinatologiju i neplodnost – Mehmedbašić će darovati dvije trudnice sa kupon bonom za besplatni pregled poslije poroda, a kompanija Pampers daruje dvije sretne dobitnice sa paketom pelena br.2.

Vrijedni pokloni i nagrade, savjeti, edukativna predavanja, druženje i opuštena atmosfera, samo su neki od razloga zbog kojih vas pozivamo da se putem facebook stranice Roditelj prijavite na besplatnu edukaciju i uživate u programu.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel, Johnsons.

Organizator druženja je mostarska kompanija Sfera d.o.o.