Naučite Bedtime rutinu u tri koraka

Naučite Bedtime rutinu u tri koraka

Naučite Bedtime rutinu u tri koraka

 

Noćna njega vašeg djeteta zasniva se na smirenosti i udobnosti jedinstvene Bedtime rutine uspavljivanja u tri koraka. To je prva i jedina klinički dokazana rutina uspavljivanja kojom se olakšava djeci da bolje zaspu u samo sedmicu dana. Donosimo savjete i trikove u vezi s uspavljivanjem vašeg djeteta.

 

  1. korak: Topla kupka

Vrijeme kupanja savršeni je način da s vašim djetetom započnete rutinu pred spavanje. Primijenite kupku s dopadljivim i poznatim mirisom poput Bedtime kupke.

  1. korak: Nježna masaža

Umirujuća masaža za dijete divan je način da se vaše dijete osjeća sigurnim, voljenim i spremnim za spavanje. Masažom također možete prepoznati govor tijela vašeg djeteta te udovoljiti njegovim potrebama. To je divan način da se vaše dijete osjeća sigurnim. Upotrijebite dječji losion s opuštajućim mirisom poput Bedtime losiona, kako biste umirili dijete pred spavanje.

  1. korak: Vrijeme opuštanja

Vrijeme da stavite dijete na spavanje uz kratko vrijeme uspavljivanja. Stvorite smiren i udoban ambijent. Olakšajte djetetu da se još više opusti čitajući neku priču ili pjevajući uspavanku.

 

Jeste li znali?

 

Najbolja sobna temperatura za spavanje vašeg djeteta je od 20 do 22 °C.

 

 

 

Johson Bedtime linija proizvoda za njegu kože aktivnog djeteta

Ponekad djeca imaju poteškoće sa spavanjem te dobar noćni san može započeti prethodnim vremenom kupanja! Naša Bedtime linija proizvoda sadrži umirujuća NaturalCalm® ulja za umirivanje dječjih osjetila i njihovo smirivanje prije odlaska na spavanje. Hipoalergena* linija proizvoda, koja ne sadržava boje, parabene i sulfate, može se upotrebljavati kao dio naše klinički dokazane Bedtime rutine u tri koraka.