Moderan i inovativan vrtić otvara svoja vrata u Mostaru

Moderan i inovativan vrtić otvara svoja vrata u Mostaru

Moderan i inovativan vrtić otvara svoja vrata u Mostaru

U Mostaru se otvara prvi eko i e-vrtić sa produženim radnim vremenom. Dječji vrtić simboličnog i razigranog naziva ”Smajlić” otvara svoja vrata 06.05.2019. u Ulici Bleiburških žrtava 31, u Mostaru. Predviđen je za mališane starije od 3 godine, a nudi i produženi boravak za osnovnoškolce.

To nije još jedan običan vrtić jer je vlasnik odlučio ostvariti suradnju sa Eko Jasminom, kako bi mališanima osigurao obroke vrhunske i provjerene kvalitete. Mališani će za doručak često imati hranjivi i nutritivno bogati smoothie, a zanimljivo je i što će sami sudjelovati u pripremi istog. Na taj način će se kod djece stvarati zdrave navike.

”Smajlić” nije samo eko vrtić. To je i e-vrtić jer je za početak uveo i aplikaciju unutar koje će se evidentirati najvažnije informacije o djeci i roditeljima, a poručuju da nas očekuje još mnoštvo zanimljivih noviteta te da će u auradnji s roditeljima proširivati i dorađivati program.

 

Zanimljivo je i to što će vrtić uskoro nuditi uslugu prijevoza djece. Vrtić će imati i produženo radno vrijeme, čak do 22 h tako da roditelji mogu i navečer dovesti najmlađe. Inače, vrtić će se otvarati u 6:30 h ujutro.

Vrtić Smajlić Preko ove aplikacije roditelji će moći pristupati galeriji vrtića, oglasnoj ploči te će imati priliku pratiti napredak svog djeteta.

 

Više informacija pogledajte na Facebook stranici ili pozovite na broj 063 767 404.