Sreća je zdrav stomak! BioGaia

Sreća je zdrav stomak! BioGaia

Sreća počinje sa zdravim stomakom. 

Sponzor edukativnih druženja sa trudnicama “Naše putovanje počinje” je kompanija Ewopharma, koja se predstavlja sa proizvodima BioGaia. Budite sa nama u Zenici polovinom maja, posjetite štand našeg sponzora, te se informišite i uvjerite u kvalitetu proizvoda.

 

BioGaia Vam nudi proizvode sa živim aktivnim bakterijama koji dopunjavaju njihov broj u crijevnoj flori Vaše porodice, bez obzira da li ste zdravi ili bolesni. Bakterije potiču od prirodnih ljudskih živih aktivnih bakterija, a klinički je dokazano da su svi BioGaia proizvodi 100% sigurni.

Šta je BioGaia?

BioGaia je spektar probiotskih dodataka ishrani koji se oslanjaju na djelovanje posebne i dokazane vrste bakterija Lactobacillus reuteri, poznatu pod nazivom L. reuteri P

rotectis.

BioGaia pomaže u održavanju zdrave ravnoteže u mikroflori crijeva, otežavajući štetnim mikroorganizmima da se razmnožavaju. BioGaiaje klinički dokazan proizvod koji štiti od štetnih bakterija i podržava imunološki sistem.

Odakle potiče BioGaia?

Komercijalna vrsta BioGaia za upotrebu kod ljudi izolovana je iz humanog mlijeka zdrave žene koja živi u savršenoj harmoniji sa prirodom – visoko na Andima u Peruu, daleko od hemikalija i toksina industrijalizovanog svijeta.

Danas se ova živa, aktivna bakterija naučno ponovo stvara pod strogim higijenskim uslovima u našoj najsavremenijoj laboratoriji, čineći da ova dragocjena vrsta laktobacila (Lactobacillis reuteri) bude dostupna svakome.

Zašto je BioGaia toliko poseban proizvod?

BioGaia dopunjava mikrofloru crijeva sa brojem korisnih bakterija, sprječavajući štetne mikroorganizme da se razmnožavaju. Kako su bakterije izolovane iz humanog mlijeka, BioGaia predstavlja jednu od veoma rijetkih laktobacila koji se jedinstveno prilagođavaju životu unutar gastrointestinalnog trakta ljudi.

(Većina bakterijskih vrsta imaju svoje prirodno okruženje koje je izvan ljudskog tijela i zbog toga samo privremeno obitavaju u digestivnom traktu, a potiču iz hrane).

Da li je sigurno?

Jednom riječju: jeste. Opsežne sigurnosne studije proizvoda BioGaiasprovedene su tokom protekle decenije kod zdravih novorođenčadi, male djece, odraslih osoba i odraslih osoba sa nepostojanim imunitetom. U svim studijama je dokazano da BioGaia proizvodi nemaju nikakva neželjena djelovanja, čak i kad su davani u dozama koje daleko premašuju nivoe koji se obično nalaze u BioGaiaproizvodima. Skoro jedna milijarda dnevnih doza BioGaia proizvoda se koristi širom svijeta od 1996.godine, bez prijavljenih bilo kakvih neželjenih djelovanja.

BioGaia proizvodi su sigurni.

Šta razlikuje BioGaia od ostalih proizvoda na tržištu?

Djelovanje živih aktivnih bakterija je specifično. To znači da se svaka vrsta unutar jedne vrste razlikuje od svake druge po njihovoj relativnoj efikasnosti ili načinu djelovanja. BioGaia proizvodi sadrže vrstu Lactobacillus reuteri bakterija, iz porodice laktobacila, sa podvrstom Lactobacillus Reuteri Protectis (DSM 17938).

Prirodno stanište ove vrste bakterija jeste ljudski digestivni trakt i zato se posebno dobro prilagođava rastu unutar tog okruženja.


Lactobacillus reuteri
 bakterija je izabrana kao idealna za BioGaiaproizvode zbog ovih i mnogih drugih razloga:
  • Ovo su jedne od prvih bakterijskih vrsta koje se prirodnim putem stvaraju u normalnoj mikroflori novorođenčeta. Većina drugih bakterijskih vrsta se samo privremeno nastanjuje ili su prolazni stanovnici gastrointestinalnog trakta, i potiču iz hrane koju unosimo.
  • Ovo su jedne od najviše naučno dokumentovanih živih aktivnih bakterija u pogledu efikasnosti i bezbjednosti.
  • Bakterija proizvodi antimikrobni agens reuterin, koji sprječava razvoj nekoliko patogenih mikroorganizama.
  • Bakterija simultano podržava populacije ostalih bakterija, koje su dio normalne crijevne mikroflore.
Svi naši proizvodi su formulisani i nalaze se u pakovanju koje obezbjeđuje prikladnu primjenu i stabilan rok trajanja ovih živih aktivnih bakterijskih ćelija.

 

BioGaia brand je Vaša garancija kvaliteta živih aktivnih bakterija.