Dr. Alma Vila Humačkić domaćin projekta ”Edukativno druženje s trudnicama” u Mostaru

Dr. Alma Vila Humačkić domaćin projekta ”Edukativno druženje s trudnicama” u Mostaru

U Mostaru će se danas održati edukativno druženje s trudnicama, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača. Organizator druženja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar, a domaćin projekta je dr. Alma Vila Humačkić. Doktorica će se obratiti svim trudnicama, poželjeti im dobrodošlicu i održati predavanje vezano za trudnoću. Druženje počinje u 17:00 i trajat će dva sata, a svaka trudnica će od dr. Vila Humačkić dobiti poklon bon od 20% popusta za jedan ginekološki pregled.

Pored toga, Hotel Ada Blagaj daruje spa i ručak za dvije osobe, a Colorscape brend daruje unikatnu majicu od bosansko-hercegovačke slikarice Alise Teletović. Kompanija Sfera daruje ”Bebin dnevnik”, personalizirani dnevnik u koji se upisuju prvi i najslađi trenuci bebinog života.

Sponzori i partneri projekta, kao i svaki put do sada pripremili su vrijedne poklone i nagrade za trudnice.

Teme i predavači druženja:

– Prim.mr.sci.dr. ginekolog Alma Vila Humačkić, tema: ”Porod”,

– Prim. dr. Nermin Avdić, tema: ”Imunizacija”,

– Prof.dr Dubravka Šimić dermatovenerolog, ispred kompanije La Rosh-Posay, tema: ”Zaštita za trudnice, bebe i djecu”

–  Nezira Redžepagić Mušić, škola za trudnice, glavna sestra dispanzera Dom Zdravlja “Stari grad”, tema: “Druženje uz vježbe”,

–  Naida Babić, magistar genetike i molekularne biologije, ispred kompanije Bio Save, tema: ”Značaj pohranjivanja matičnih ćelija”,

– Dr.med.spec.ped.subspecijalista nefrolog, Ivona Letica, ispred kompanije Euromand, tema: ”Dojenje”.

Sponzori druženja su: Pampers, Nifty test, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Aptamil, A-Twin sa proizvodom Child Life, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Berlin-Chemie sa proizvodom Anaftin Baby i Espuminsan L, Tosama sa proizvodima To.To., Sebamed baby, Farmaduks sa proizvodom MAM, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Salvus sa proizvodima Salvit i Solgar, La Roche-Posay.

Partneri druženja su: Medimpex sa proizvodima Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodima Hamanek, Nectar sa proizvodima Frutek, Nobel.