Pijete dovoljno vode, ali je li ona čista i zdrava? Nobel Corporation d.o.o.

Pijete dovoljno vode, ali je li ona čista i zdrava? Nobel Corporation d.o.o.

Nobel Corporation d.o.o.

Jeste li znali da vašu tjelesnu težinu čini više od 60% vode? Vaše tijelo koristi vodu u svim svojim stanicama, organima i tkivima kako bi pomoglo u reguliranju temperature i održavanju drugih tjelesnih funkcija.

 

Budući da vaše tijelo gubi vodu kroz disanjeznojenje probavu, važno je rehidrirati se pijenjem tekućine i konzumiranjem hrane koja sadrži vodu.

 

Količina vode koju trebate ovisi o različitim čimbenicima, uključujući klimu u kojoj živite, koliko ste fizički aktivni i da li imate bolest ili druge zdravstvene probleme.

 

Voda je tekućina koja održava život i važna je za zdravlje, ali ako ju pijete ravno iz slavine, to može ugroziti vaše zdravlje. Kada pijete vodu iz slavine, uvijek dobijete više nego što ste tražili – spojevi klorafluorteški metalibakterijevirusipesticidiherbicidi nalaze se u vodi koju pijete.

 

Izlaganje manjoj količini mnogih uobičajenih zagađivača može imati štetne posljedice po zdravlje, uključujući bolest, oštećenje jetre ili živaca, pa čak i rak.

 

Problem je što većina ljudi nije dovoljno informirana o zagađivačima u vodi, niti znamo njihove dugoročne učinke. Vjerujemo da je sve u redu, ali nije.

 

Filtrirajte svoju vodu

 

Kako možete ublažiti unos štetnih tvari putem vode u organizam? Najbolji način za to je sustav za filtriranje vode.

 

U idealnom slučaju, sustavi filtracije kompletne vode u kući izvrsna su opcija, ali nisu uvijek izvedivi. Ako filtriranje kompletne vode u kući nije prikladno, preporučujemo da investirate u pojedinačne jedinice za pitku vodu i filtere za tuširanje.

 

 

 

Osigurajte čistoću vode do 99% uz Nobel filter Ro 5 s UV lampom koji vodu filtrira kroz 5 stupnjeva filtracije – uklanja nečistoće, klor, soli teške metale, viruse i bakterije te poboljšava okus vode za piće.