Izlagač druženja sa trudnicama “Naše putovanje počinje”, Aloe vera, izaberite najbolje – Forever.ba

Izlagač druženja sa trudnicama “Naše putovanje počinje”, Aloe vera, izaberite najbolje – Forever.ba

Kompanija Forever.ba, na našem druženju sa trudnicama “Naše putovanje počinje”, koje će se održati 12.12.2018. godine u Banja Luci u Hotelu Jelena s početkom u 18h, predstavit će se sa svojim proizvodima za trudnice i djecu.

Sa prirodnim dodacima prehrani u trudnoći, do zdravog potomstva.

Aloe Vera gel, 100% prirodna Aloe Vera.

Aloe Vera Gel je izuzetno djelotvoran proizvid, 100% prirodan i čist.

Bogat je vitaminima ( u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak),

aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.

 

Forever Kids

Uz Forever Kids® multivitamine za žvakanje dajte svom djetetu sve hranljive sastojke koji su mu/joj svakog dana potrebni. Ovi zabavni i ukusni multivitamini obezbjeđuju neophodne vitamine, minerale, gvožđe i fitonutrijente odraslima i djeci u razvoju, počev od uzrasta od dvije godine pa naviše. Gvožđe je novi dodatak u proizvodu Forever Kids, prvenstveno zbog svoje uloge u jačanju imunog sistema i razvoju kognitivnih sposobnosti. Gvožđe, često deficitarno, doprinosi opštem zdravlju organizma. Fitonutrijenti su veoma poželjne hranljive materije porjeklom iz voća i povrća. Naša nova, poboljšana formula sadrži više fitonutrijenata iz nove, poboljšane mješavine voća i povrća. Rezultat je multivitamin sjajnog ukusa, koji je zabavno jesti i koji dopunjava veliki broj drugih suplemenata koje nudi Forever Living. Formula ne sadrži vještačke boje i konzervanse, baza od fitonutrijenata je napravljena od hranljivih sastojaka, uključujući brokoli, spanać, cveklu, šargarepu, borovnicu, jabuku, brusnicu, paradajz i jagode. I Vaše djete i Vi ćete  voljeti prirodan ukus grožđa.

PREPORUČENA UPOTREBA Za djecu staru četiri i više godina, uzimaju se četiri tablete dnevno kao dodatak ishrani. Za djecu staru između dvije i četiri godine, uzimaju se dvije tablete dnevno pod nadzorom odraslih.

• Bez vještačkih boja i konzervanasa

• Tablete za žvakanje

• Baza od fitonutrijenata napravljena je od najbolje sirove hrane, uključujući brokoli, spanać, cveklu i šargarepu.

www.forever.ba