Zobena kaša s breskvom i jabukom

Vrijeme pripreme: 5 minuta

Vrijeme kuhanja: 8 do 10 minuta

Za: 4 osobe

Namjenjen za djecu: 6-9 mjeseci, djeca 2-4 godine, djeca 4+ godina

Nije prikladno za zamrzavanje

 

 

 

Sastojci:

dvije zrele breskve, oguljene i zgnječene

1 slatka jabuka, oguljena i isječena na sitne komadiće

50 g zob

300 ml mlijeka

5 žlica soka od jabuka

 

Priprema:

Dobro usitnite sastojke. Stavite u malu posudu s 2 žlice vode. Pokrijte poklopcem, pustite da kuha, a zatim pirjati 5 do 8 minuta dok ne postane smjesa mekana.
Dodajte zob i mlijeko u tavu s voćnim kockicama. Miješajte 3 do 4 minute sve dok se ne zgusne. Na kraju dodajte sok od jabuka.