Naš porodični lifestyle koncept nudi ponešto za svakog člana porodice

INSPIRISANI TOBOM, INSPIRIŠEMO ŽIVOT i donosimo globalne trendove na lokalno tržište kroz proizvode za igru, školu, home décor, art & hobby i poklon. 

Samo u dućanima u Sarajevu, na adresama Kolodvorska 12 i Radićeva 12 možete pronaći visokokvalitetne brandove: Janod France, Kaloo, Lilliputiens, Woodwick, Millefiori, Faber-Castell, Jolly, Busquets, Aero, Artebene, Moleskine, Apli i druge. 

”Naš porodični lifestyle koncept nudi ponešto za svakog člana porodice. Ideja takvog koncepta se razvila iz anegdote kad smo upoznali djevojku koja je otvorila svoju kompaniju i došla kod nas da snabdije svoj ured. Ona nam je tada rekla da je svoj prvi ruksak i školski pribor kupila u Exclusive dućanu  prije dvadeset i pet godina, a da smo joj mi omiljeno mjesto za kupovinu poklona njenoj porodici i prijateljima.”

”Tu smo anegdotu iskoristili kao polaznu osnovu za reformulaciju naše vizije i razvoj novog koncepta knjižarstva kao lifestyle dućana koji prati cijelu porodicu od prvih koraka do treće životne dobi. Tako se unutar našeg asortimana mogu pronaći proizvodi za tek rođene bebe, super zanimljive igračke, pribor za školarce, studente i umjetnike, home&decor proizvodi, ali i jedinstveni i zanimljivi pokloni za mame i tate, bake i deke”, ističe Elma Porobić, kreativna direktorica Exclusive multi-brend kompanije.

IGRA

MADE TO LAST – Exclusive igračke su ljubav koja traje jer su pomno kreirane i izrađene da se prenose iz generacije u generaciju! Igračke s kojima učiš i uz koje rasteš! 

ŠKOLA

https://www.exclusive.ba/Exclusive porodične knjižare već decenijama donose pažljivo birane brendove iz svijeta školskog i umjetničkog pribora. Na jednom mjestu pronađite svoj trendi ruksak, pernicu, omiljene boje i olovke.

POKLON

Exclusive asortiman budi dijete u svima nama te poklanja osmijeh u savršenom trenutku darivanja – bez obzira da li daruješ dijete, majku, prijateljicu, supruga ili sebe!

Porodična smo, višegeneracijska kompanija. Dinamični smo i uvijek u pokretu. Spretni, odvažni, kreativni, nasmijani, radoznali i zaigrani. Posjetite naše dućane, jer vam obećavamo nalet kreativne i lijepe energije! 

POVEZANI ČLANCI

Zadnje objave